Aktywne Wpisy

kidi1 +46
#dawnwalker Szkoda mi tych wszystkich, którzy zamiast dać się ponieść fantazji i fabule- patrzą na fpsy, jakieś kwadraciki we włosach czy inne pierdoły w grafice czy dźwięku. Naprawdę szkoda mi Was, że nie potraficie się bawić grą. Nie potraficie być przez jakiś czas postacią, w którą Was wciela autor gry.
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda

MonsieurLaBoule +58
o takie #kuchennerewolucje nic nie robiłem
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu

mlode szczurki z ukrainy psuja streaming charytatywny i prowodkuja. pewni siebie, agresywni, czekam na wystapienie podpalenko z tuskiem!
#imigranci #polska #ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@ni0bi: to kiedyś nie był popsuty?
@Hiobex: możesz być spokojny, słudzy narodu ukraińskiego zostali odsunięci od władzy, więc teraz traktowani są oni jak każdy inny imigrant i w końcu przy zachowaniu nie spełniającym polskich norm mają otwartą drogę do deportacji
Biedne ofiary wojny, nie widzicie tego? Pewnie mają ptsd dlatego zachowują się jak typowe ruskie buraki(są nimi).
@MatyasHunyadi: Ale tak nie pisz, bo w ten sposób możesz urazić użytkownika @Hiobex
Koledzy, skoro uwielbiacie generalizowanie i na podstawie kilku debili oceniać caly narod to kogo dzisiaj zajebiecie na drodze?
Tak z ciekawości pytam, ostatnio przedstawiciele narodu Polskiego zabili na
- chodniku rodziców, a niemowlak trafił do szpitala
- drosze piętnastolatka, a sprawca uciekł z miejsca