Wpis z mikrobloga

• 0
@Jurasik201: @krzysiek-wr

Tłumienie powstania w getcie warszawskim jak najbardziej, ale oddziały Ukraińców tłumiące powstanie warszawskie to g---o prawda. Była jakaś garstka wśród Białorusinów i Rosjan, którzy byli nazwani Ukraińcami zbiorczo.
  • Odpowiedz
  • 0
@Serrrek: wiadomo mordo, tylko byli tylko białorusini i rosjanie i tylko dla wygody nazywano ich ukraińcami xdddddd już takie fikołki robicie, że szkoda słów
  • Odpowiedz
@precz_z_komunia: czy wiedziales, ze ukraincy sa z tej samej linii co ruscy i pod panowaniem mongolskim wyrzniete zostaly wszystkie nieagresywne osobniki przez co wspolczesni mieszkancy tych terenow to zwierzeta, dla ktorych brutalne mordy i gwalty to stan domyslny i pożądany?
  • Odpowiedz
dlaczego (mimo Wołynia) - każdy polski patriota trzyma kciuki za Ukrainę.

@music_has_the_right_to_children: kazdy polski patriota trzyma kciuki nie za ukraine w senie zeby wygrala, tylko zeby walczyla i sie nie poddawala, bo tylko dluga i bolesna dla obu stron wojna jest dla nas korzystna. Historycznie po niemcach to wlasnie rosjanie i ukraincy sa naszymi najwiekszymi wrogami - nie ma dla Polaka lepszej sytuacji geopolitycznej nich wspolne dziesiatkowanie sie tych dwoch
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Jurasik201: czy wiedziałeś że w czasie drugiej wojny ruskie zabiły tzw inteligencję strzałem w tyl głowy i pochowali w masowej mogile w katyniu?
A czy wiedziałeś że w 1937 ruskie przeprowadziły operacje polska gdzie zabijali ludzi choćby za to że mieli książkę po polsku?
  • Odpowiedz
  • 0
@frems: o kurde nie wiedziałem o tym,dzięki że mi to napisałeś,juz nigdy więcej nie napisze nic złego na ukrainców mimo że byli takimi samymi bydlakami jak sowieci
  • Odpowiedz