Aktywne Wpisy
codziennaKasia +29

Ale mam bekę z cuckoldów rockstara xD chłopy dosłownie o---------y nas z możliwości posiadania gry na własność na płytce a ci spermiarze i tak ich bronią i kupują preordery, tylko po to by kupić wersję remastered na ps6 za rok a potem wersję remastered deluxe hq za 2 lata xD beka z frajerow, ja tam wolę mieć kontrolę nad swoją gierka #gry #gtav #gta
źródło: 6afb01ed87de4f14bd1f4d6a26d4e2e8
Pobierz

#polityka
źródło: 1000016995
Pobierz@RandyBobandy: jeżeli to jest upadek to jak wyglądałby sukces?
@MiedzygalaktycznyMors: Poprawiłem. Nie dziękujcie.
źródło: 7825
Pobierz@zlodziej_herbaty: Dlaczego ludzie nadal powtarzają ten mit jakoby USA czy w ogóle Alianci Zachodni mieli cokolwiek do "oddawania", czy kogokolwiek do "zdradzenia"? Tam nie było żadnej dyskusji o terenach zajętych i kontrolowanych przez Armię Czerwoną, tylko zwykła polityka faktów. Akurat za powstaniem powojennej, "niepodległej" Polski Stalin był całym swoim sercem i prezydent USA nie miał tam za wiele do gadania. Jakąkolwiek
https://en.wikipedia.org/wiki/Historical_rankings_of_presidents_of_the_United_States
Reszta listy też jest częściowo odwrócona - Johnson, który wg Trumpa był spoko, wg większości zestawień jest też jednym z najgorszych prezydentów USA. Natomiast uznany przez Trumpa za najgorszego Grant jest uznawany za średniaka.
No i ciekawe, czemu na górze dał niemalże samych "lewaków" - Licoln, który zakończył niewolnictwo, Theodore Roosevelt który walczył z monopolami,