Aktywne Wpisy

Twoja_tata +295

jest_agrest-nie_ma +161
Pan Sławomir puszczał psa ze smyczy i jeszcze robił awanturę jak pies dostał kopa od faceta, bo puszczony ze smyczy pies zaczął gryźć jego psa. Jak w komentarzach ludzie się zebrali i zaczeli dyskutować, że to jego piesek jest agresywny i notorycznie biega luzem bez smyczy i się zbierać w kupę do zgłoszenia tego na policję to wyłączył możliwość komentowania. W komentarzu wrzucę odpowiedź osoby jak się okazało na którą pies się
źródło: image
Pobierz

Hej, mam taki problem z dziewczyną, 23 lata...
Ja biegam, gram w piłkę, siłownia, dbam o siebie mocno, ale każda moja próba zachęcenia jej do biegania, siłowni itp do zaczęcia zdrowego trybu życia to się kończy fochem, nie i ch*j itp.
Często narzeka że gruba, że ma cellulit, że patrz jakie mam grube nogi ( w rzeczywistości nie jest gruba, ma trochę cellulitu po prostu), ale chciałby ją zachęcić do tego... A ona tylko seriale, zmęczona, nie chce mi sie i tak w kółko...
#zwiazki #pytanie #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
To żadne namowy tego nie zmienia.
Świat jest pełen MIERNOT i to ok. KTOS musi mieć celuit żeby ładne zadbane foczki się wyróżniały w morzu waleni grubych.
Taki los MIERNOT
No i pytanie czy przypadkiem nie przesadzasz w drugą stronę, bo czym innym jest po prostu ruch dla zdrowia, a czym innym siłka, bieganie, piłka, dbanie o siebie bardzo. Ile ci to zajmuje czasu dziennie? Cudujesz z jedzeniem czy jesz normalnie?
Inna sprawa, że dobrze ci piszą - ludzie są różni i mają różną chęć na aktywność sportową. Bardziej bym się martwił czemu ona w ogóle taka leniwa jest (z tego co piszesz).
@Adwokat_Vanessa_Smaruj-Rogala: zapewne za dobrze ma w życiu plus tanie przyjemności tiktokiem Instagramem FB i innym nadzieniem się zmęczy więc już sportu nie trza