Aktywne Wpisy

ssas78487 +29
Szukam wartościowych, ciekawych książek z zakresu szeroko pojętego samorozwoju, psychologii itp. Czy macie do polecenia takie pozycje, które na przykład otworzyły wam oczy, poszerzyły perspektywy albo zostawiły trwały ślad w sposobie myślenia?
Czytałam ostatnio
#ksiazki #czytajzwykopem #psychologia #rozwojosobisty #kiciochpyta
Czytałam ostatnio
Pułapki myślenia Kahnemana i podobało mi się. #ksiazki #czytajzwykopem #psychologia #rozwojosobisty #kiciochpyta

ViolinX +3
W tym roku gwiazdor przyszedł wcześniej ;)
#gta #gta6 #pcmasterrace #sony #konsole #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gry
#gta #gta6 #pcmasterrace #sony #konsole #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gry
źródło: ac
Pobierz

#krakow #wypadek #patologiazmiasta
Najgorzej że mimo takich okropnych wydarzeń jak to spowodowane przez Majtczaka czy ostatni wypadek w Krakowie, do pustych łbów zapier&alających kier0wców nie dotrze, że nie ma sensu ryzykować. Nadal będą jeździć niebezpiecznie, narażając życie i zdrowie innych uczestników ruchu drogowego (bo swoje to tam ch.j, selekcja naturalna).
Nawet w Bolcie/Uberze czy innych taksówkach zdarzają się takie agresywne cwaniaczki. Miałam nieprzyjemność z takim jechać. Wielki napakowany wydziarany chłop, który jechał jak skończony d3bil. Szybko, agresywnie, szarpało jak cholera. Trąbił na wszystkich, m.in. jak samochód przed nami chciał skręcić w lewo i czekał na możliwość przejazdu (nie ociągał się, po prostu nie miał możliwości skrętu, bo na przeciwległym pasie był sznur aut i zero miejsca, żeby się wcisnąć). Oczywiście komentował, jak to wszyscy inni nie umieją jeździć, chodzić i w ogóle on to najmądrzejszy na drodze.
To tylko przykład, ale takich drogowych patusów nie brakuje. Skąd się bierze taka mentalność? I dlaczego jest taka powszechna?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
@mirko_anonim:
Prawo jazdy łatwo zdać, trudno stracić. Żeby policja cie zatrzymała za wybryki na drodze to trzeba mieć na prawdę pecha. Jeździsz coraz szybciej, przejeżdżasz na coraz późniejszym żółtym, później na czerwonym. Coraz bardziej chamsko na coraz mniejszą ilość cm wpychasz się przed inne samochody, bo przecież zahamują. Jeżdzisz bus pasami, na wprost, pasami do skrętu w prawo