Aktywne Wpisy

peoplearestrange +24
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz
rutkins +251
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz

Pineward Icefall. Po nazwie oczekiwałem zapachu świeżego oraz chłodnego w odbiorze, ale w praktyce prezentuje się on nieco inaczej niż sobie wyobrażałem. W otwarciu bardzo intensywnie czuć drzewno zielone nuty. Na pierwszym planie jest aromatyczny i gorzki cyprys. Dopełnia go delikatny cytrusowy akcent w postaci grejfpruta oraz jałowiec. Tworzy to świeżą, drzewną kompozycję, ale bez chłodzącego efektu, którego się spodziewałem. Po jakimś czasie wychodzi może nieco wodorostów i morskiego akordu, jednak bardzo subtelnego.
Dalej zielono aromatyczne nuty stają się mniej istotne. Przygasają na rzecz drzewnego akordu, zostaje cedr i drzewo sandałowe. Drydown trwa dosyć długo, lecz osiada bardzo blisko skóry i raczej nie daje o sobie znać otoczeniu. Ogólnie Icefall to męskie perfumy, o aromatyczno drzewnym profilu i wyraźnym cyprysie. Powiedziałbym, że wywarł na mnie słabsze wrażenie, niż kilka innych kompozycji tej marki, eksplorujących podobne klimaty. Otwarcie mi się podoba, ale dalszy rozwój zapachu jest mało interesujący.
Zapach 7/10
Projekcja 4/10
Żywotność 7/10
pozostałe recki
źródło: pl-p_c_83388
Pobierz