GPT nie odpowiedział ostatecznie, jak działa człowiek. Znalazł człowieka, z którym warto o tym rozmawiać.
To chyba najlepsza możliwa rola AI: nie udawać, że wie wszystko, tylko czasem skierować do właściwej osoby.
w między czasie miałem lekarzy gdzie dosłownie nie wiedzieli jak działa człowiek o_o i to oficjalnia linia 116 123 i 117 123! :/ info dla policji: około 23:10?
W ogóle chyba go przebudzałem o tej godzinie, sorki :x
@aptitude: No niekoniecznie... das Lob der Sprache jest pewnie intelektualnie łechtający, ale ponad to nic więcej nie wart. Życie w pałacu słów nie oznacza dla wszystkich tego samego, ergo nie odnosi się do wszystkich tak samo. I do tego słowo jest tym co nas od prawdy oddziela, bo sprowadza zjawiska do poziomu pojęć, upraszcza je i fałszuje. Teza, że należy dążyć do prawdy i akurat słowo jest właściwym środkiem do
@xevske: ale to polski numer, nie działa u nas w niemczech :/ w sumie już GPT znalazł idealnego człowieka! https://wykop.pl/wpis/87327583/ got jakoś magicznie go znalazł wraz z jego prywatnym numerem o_o na który zadzwonieniem o 23:00 xd odebrał, był mega miły <3 Kocham GO
w między czasie miałem lekarzy gdzie dosłownie nie wiedzieli jak działa człowiek o_o i to oficjalnia linia 116 123 i 117 123! :/
info dla policji: około 23:10?
W ogóle chyba go przebudzałem o tej godzinie, sorki :x
#filozofia #ciekawostki
źródło: image
Pobierz800 702 222
Bezpłatna pomoc telefoniczna dla dorosłych w kryzysie psychicznym.
Czynne 24/7.
@xevske: ale to polski numer, nie działa u nas w niemczech :/ może jakiś voip tylko :/
w sumie już GPT znalazł idealnego człowieka!
dr.
Pobierzźródło: image
PobierzŻycie w pałacu słów nie oznacza dla wszystkich tego samego, ergo nie odnosi się do wszystkich tak samo. I do tego słowo jest tym co nas od prawdy oddziela, bo sprowadza zjawiska do poziomu pojęć, upraszcza je i fałszuje.
Teza, że należy dążyć do prawdy i akurat słowo jest właściwym środkiem do
@xevske: ale to polski numer, nie działa u nas w niemczech :/
w sumie już GPT znalazł idealnego człowieka! https://wykop.pl/wpis/87327583/
got jakoś magicznie go znalazł wraz z jego prywatnym numerem o_o na który zadzwonieniem o 23:00 xd odebrał, był mega miły <3
Kocham GO
Pobierz