Aktywne Wpisy

DorodnyTucznik +138
#ojcostwo #rodzicielstwo #rodzina #dzieci
#zwiazki
Moja żona nie przystaje do współczesnych czasów i wpadła w szalony entuzjazm gdy dowiedziała się, że będziemy mieli 3 dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
Moja żona nie przystaje do współczesnych czasów i wpadła w szalony entuzjazm gdy dowiedziała się, że będziemy mieli 3 dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_A29ADC3F-A42C-4DB8-B3C7-C9BB69B4393E-18023-000005A1912F7EF6
Pobierz

Tytuł:
Wiedźmin Miecz PrzeznaczeniaAutor:
Andrzej SapkowskiGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★★★
ISBN:
83-7054-037-6Muszę zmienić system oceniania bo Ostatnie życzenie dostało 9/10 A Miecz przeznaczenia jest znacznie lepszy, więc powinien dostać 10/10 ale nie wierze w ideały.... Co zrobić? Wracając do książki tutaj jedynym opowiadaniem które pamiętałem było to pierwsze o złotym smoku. Dalej tabula rasa, jakbym czytał pierwszy raz. Opowiadania są utrzymane w poważniejszym tonie. Okruch Lodu chyba najlepsze ze wszystkich. Chociaż Tytułowy miecz przeznaczenia też bardzo dobre. To dopiero druga książka(nie licząc Rozdroży Kruków) Czytając tak cięgiem jedna po drugiej fajnie wyłapuje się smaczki. Rozwój postaci i relacji między nimi. To koniec opowiadań. Teraz saga, trochę się boję
#bookmeter fantasy #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: OIP
Pobierz@kvvach: Gdyby nie troche samozaparcia to też bym nie skończył. Saga potrafiła mnie znudzić i skończyłem byle skończyć (więcej nie wrócę). Opowieści troche lepiej sie czytało.