Wpis z mikrobloga

Kibicuję

• Motorowi 42.9% (3)
  • GKS-owi 28.6% (2)
  • Super otwarcie niedzieli 28.6% (2)

Oddanych głosów: 7

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MrFryteczka: oj Motor dzisiaj kolejny łomot, nie wiem czemu, ja ich kurcze lubię, ale ta ich ofensywa, przecież oni grają w zwolnionym tempie, wszystko do przewidzenia, żadnej składnej akcji pod bramką przeciwnika, no w tamtym roku mieli już więcej, Misiura nic nie chce mówić, ale wiem gdzie mieszkasz xd. Normalnie od jakiegos czasu nie chodzę na mecze Motoru bo mnie szlag trafia, jak nie wyszarpany remis to przegrana. Ludzie opanujcie
  • Odpowiedz
  • 0
oj Motor dzisiaj kolejny łomot, nie wiem czemu, ja ich kurcze lubię, ale ta ich ofensywa, przecież oni grają w zwolnionym tempie, wszystko do przewidzenia, żadnej składnej akcji pod bramką przeciwnika, no w tamtym roku mieli już więcej, Misiura nic nie chce mówić, ale wiem gdzie mieszkasz xd

@Wellmen: Przecież Czubak i Ndiaye to chyba najskuteczniejszy duet ofensywny w tym roku w Ekstraklasie.
W pierwszym meczu tego sezonu dominowali totalnie
  • Odpowiedz
  • 0
@first: środek pola i defensywa, ale jak nie ma goli i masz 100% akcje i taki żak ndyaje ich nie wykorzystuje, albo Czubak to wybacz. Przecież dzisiaj to chyba GKS nas zajedzie fizycznie, a co mówić o umiejętnościach. Z Widzewem udało się, reszta niby bliska, ale daleka, wiadomo Jagi troche nie liczę bo tam faktycznie, trochę defensywa dała doopy.
  • Odpowiedz