Aktywne Wpisy

To juΕΌ 112 dzieΕ mojej tuΕaczki . Wczoraj byΕo chyba epicentrum kryzysu siΕy , ledwo co szedΕem juΕΌ z samego rana, pomogΕa caΕa laska kieΕbasy niby peperoni. MiaΕem zjeΕΔ tylko kawaΕek na zamoczenie zΔba , ale poszΕa caΕa . Potem walnΔ
Εem siΔ w trawΔ tam gdzie akurat zatrzymaΕem siΔ na chwilΔ . OdzyskaΕem siΕy po pΓ³Ε godzinnej drzemce , i czuΕem siΔ o wiele lepiej. Jedynie pod wieczΓ³r znΓ³w opadΕem z siΕ
ΕΊrΓ³dΕo: image_picker_9401CF0F-FD77-4C24-B2DA-6EEAFCD0D576-11406-0000014F8357BB2F
Pobierz
Vezz +2
#kiszak
Takie luzne pytanko do szanownego grona ekspertow ode mnie nie zwiazane z kiszakiem, ale za to zwiazane z gejmingiem. Taguje tylko kiszak bo na innych tagach jest pelno gamingowych turystow na ktorych opinii mi nie zalezy.
Tutaj moze zaznacze, ze moje odczucia takie byly na dlugo przed wszelakimi leakami i dziwnymi akcjami Rockstara.
Czy tylko mi GTA 6 delikatnie rzecz ujmujΔ c lata koΕo pindola? Nie grzeje mnie ta gra
Takie luzne pytanko do szanownego grona ekspertow ode mnie nie zwiazane z kiszakiem, ale za to zwiazane z gejmingiem. Taguje tylko kiszak bo na innych tagach jest pelno gamingowych turystow na ktorych opinii mi nie zalezy.
Tutaj moze zaznacze, ze moje odczucia takie byly na dlugo przed wszelakimi leakami i dziwnymi akcjami Rockstara.
Czy tylko mi GTA 6 delikatnie rzecz ujmujΔ c lata koΕo pindola? Nie grzeje mnie ta gra

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file2136889220365157498
Pobierz