sforce sforce 17 godz. i 31 min temu 0 + #gielda #tinder #randki Kto lepszy Azjatka 61.3% (95) Polka 20.6% (32) Ukrainka 18.1% (28)
PozdroMleczny PozdroMleczny 17 godz. i 28 min temu via Android 13 + @sforce: Polka dobrze się nadaje do zakładania homonta i orania nią pola a nie rodziny
el_Vladi el_Vladi 17 godz. i 28 min temu via Wykop 2 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
el_Vladi el_Vladi 17 godz. i 26 min temu via Wykop 4 + @samdydio: Ja nie lubie. Wole doplacic te 2 dychy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czerwony_karp Czerwony_karp 17 godz. i 14 min temu via Wykop 1 + @el_Vladi: przeciez azjatyckie milfy z wielkimi balonami to top tier
suweren_sudoku suweren_sudoku 17 godz. i 11 min temu via Wykop 2 + @sforce: Czemu Polka tak wysoko? źródło: p0lka19 Pobierz
Incognixo Incognixo 17 godz. i 6 min temu via Wykop 1 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Griev Griev 16 godz. i 39 min temu via Wykop 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
el_Vladi el_Vladi 16 godz. i 37 min temu via iOS 0 + @Griev: Ja testowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) co chcesz wiedzieć? Czy skurka chodzi gura duł?
notYetLost notYetLost 16 godz. i 30 min temu via Wykop 0 + @Griev: wszystkie testowałem, zapraszam an tag #diviarzprawiczekTLDR: Azjatki miażdżą wszystkie.
Griev Griev 16 godz. i 20 min temu via Wykop 1 + @el_Vladi: @notYetLost ahh całe szczęście, że nie tylko ja mam spore doświadczenie w takich zabawach :D jednak podróże kształcą xD Ot obawiałem się, że jak większość wypoczkowych mireczków to niewiele tu doświadczenia znajdę w takichPokaż całość
Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec 16 godz. i 18 min temu via iOS 2 + @sforce: Azjatki to kłamczuchy i manipulantki i generalnie dążą do tego, żebyś utrzymywał ją i całą jej rodzinę, czyli to o co oskarżacie Polki
notYetLost notYetLost 16 godz. i 4 min temu via Wykop 1 + @Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: nie wiem, rzucam banknoty bzikam i zmykam, jakie utrzymywanie rodzin XD
notYetLost notYetLost 16 godz. i 3 min temu via Wykop 1 + @Griev: ja bzikam za kasę a nie jakieś podróże
Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec 14 godz. i 15 min temu via iOS 0 + @notYetLost: czyli masz na myśli prostytutki a nie kobiety
notYetLost notYetLost 13 godz. i 56 min temu via Wykop 0 + @Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: mam na myśli kobiety, to że ty je dehumanizujesz to twoja sprawa.
SonidoStark SonidoStark 13 godz. i 7 min temu via Wykop 0 + @sforce: Azjatka, ale tylko i wyłącznie w jej kraju pochodzenia. Jak już wyrobi obywatelstwo i ściągnie rodzinę do Europy to niczym nie będzie się różnić od autochtonki.
Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec 12 godz. i 30 min temu via iOS 0 + @notYetLost: no jak kładziesz na stole pieniądze to znaczy że to są prostytutki
notYetLost notYetLost 11 godz. i 53 min temu via Wykop 0 + @Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: tak prostytutki, co nie odbiera im bycia kobietami. Zresztą, co ja będę z tobą dyskutować xd
Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec 11 godz. i 45 min temu via iOS 0 + @notYetLost: to są dziwki a nie kobiety. Dziwki stworzone są dla takich przegrywow jak ty.
Kto lepszy
źródło: p0lka19
PobierzTLDR: Azjatki miażdżą wszystkie.
ahh całe szczęście, że nie tylko ja mam spore doświadczenie w takich zabawach :D jednak podróże kształcą xD
Ot obawiałem się, że jak większość wypoczkowych mireczków to niewiele tu doświadczenia znajdę w takich