Aktywne Wpisy

wezsepigulke +575

Serghio +3
#polskiedrogi #wypadek #polska #krakow #majtczak #motoryzacja #morderstwodrogowe #kierowcy
Wiecie dlaczego być może w Niemczech istnieją odcinki autostrad, które nie mają żadnego limitu prędkości?
Mam na to pewną teorię, mianowicie, aby żadnemu człowiekowi nie przyszedł do głowy pomysł, aby nakładać na producentów samochodów jakieś blokady, czy limity prędkości i to głównie w Niemczech, kolebki europejskiej motoryzacji.
Gdyby
Wiecie dlaczego być może w Niemczech istnieją odcinki autostrad, które nie mają żadnego limitu prędkości?
Mam na to pewną teorię, mianowicie, aby żadnemu człowiekowi nie przyszedł do głowy pomysł, aby nakładać na producentów samochodów jakieś blokady, czy limity prędkości i to głównie w Niemczech, kolebki europejskiej motoryzacji.
Gdyby
źródło: 000JDOXD14JEDPDS-C461
PobierzCzy w samochodach seryjnych dla zwykłego konsument powinny być limity prędkości np. do 160 km\h?
- Tak 50.7% (111)
- Nie 49.3% (108)

@paluszki_rybne: właśnie wynika z tego że kobiety obrabiają sobie nawzajem dupe, ale jak trzeba to się wspierają
A chłop jak ma okazję do*ebac innemu to pierwszy, czego ten cytat jest przykładem
Dokładnie tak samo zachowują się kobiety w momencie gdy walczą o dostęp do atrakcyjnego partnera
@In_thrust_we_trust: to se może zmieńcie ten patriarchat. Narzekanie na kobiety i tłumaczenie tego patriarchatem to już naprawdę czwarta gęstość.
źródło: women
Pobierz@cham-wulgar: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty też coś wymyśliłeś z kolegami mężczyznami czy tylko przykleiła się kupa do lotniskowca i krzyczy "płyniemy zdobywać świat"?
@cham-wulgar: po co mnie wujku wołasz do znaku zapytania? Jak nie rozumiesz jakichś słów z komentarza, to po prostu cytuj, chętnie pomogę.
@cham-wulgar: zawołałeś mnie do jednego znaczka, skoro napisałam więcej znaczków, to uznałam że chciałbyś być zawołany. Jak nie, to spływaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kj5s6f2dk7s54o: Po za incelem i piwniczakiem to chyba żadne, ale to druga strona zrobiła z tego określenie z wydźwiękiem pejoratywnym.
Analizuję zachowania społeczne. Już abstrahując od tego że ja bardziej w swoim wpisie sryktykowalem mężczyzn niż kobiety de facto Kambodżo umysłowa xD
@In_thrust_we_trust: sraken pierdaken. Savvy?