Aktywne Wpisy

wfyokyga +105
Żywcem mnie nie weźmiecie!
źródło: temp_file975291787967022805
Pobierz
annlupin +27
misiek po czwartej nad ranem
źródło: 1000004714
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file975291787967022805
Pobierz
źródło: 1000004714
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@paluszki_rybne: właśnie wynika z tego że kobiety obrabiają sobie nawzajem dupe, ale jak trzeba to się wspierają
A chłop jak ma okazję do*ebac innemu to pierwszy, czego ten cytat jest przykładem
Dokładnie tak samo zachowują się kobiety w momencie gdy walczą o dostęp do atrakcyjnego partnera
@In_thrust_we_trust: to se może zmieńcie ten patriarchat. Narzekanie na kobiety i tłumaczenie tego patriarchatem to już naprawdę czwarta gęstość.
źródło: women
Pobierz@cham-wulgar: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty też coś wymyśliłeś z kolegami mężczyznami czy tylko przykleiła się kupa do lotniskowca i krzyczy "płyniemy zdobywać świat"?
@cham-wulgar: po co mnie wujku wołasz do znaku zapytania? Jak nie rozumiesz jakichś słów z komentarza, to po prostu cytuj, chętnie pomogę.
@cham-wulgar: zawołałeś mnie do jednego znaczka, skoro napisałam więcej znaczków, to uznałam że chciałbyś być zawołany. Jak nie, to spływaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kj5s6f2dk7s54o: Po za incelem i piwniczakiem to chyba żadne, ale to druga strona zrobiła z tego określenie z wydźwiękiem pejoratywnym.
Analizuję zachowania społeczne. Już abstrahując od tego że ja bardziej w swoim wpisie sryktykowalem mężczyzn niż kobiety de facto Kambodżo umysłowa xD
@In_thrust_we_trust: sraken pierdaken. Savvy?