@MrFryteczka: 3:1 2 gole zawodnicy od numerów 6-8, sprawdź, a jeden zawodnik numer powyżej 20 dla Katowic, jak trafię sprawdzaj numerki na koszulkach;) Dla tych ancymonów ze Słowacji strzeli typ co ma mniej niż 21 lat, 20 lat i niżej, lecimy rocznikowo
@Sylwiusz_89: a i oczywix w ankiecie wlasciwa odpowiedz zaznaczona, ale istnieje podejrzenie, ze zaznaczyłem post factum, dlatego wzywam @m__b do ujawnienia protokołów mędrców syjonu, z których wynika, że oddałem swój głos przed rozpoczęciem meczów. @mmm_MMM
@Zi3L0nk4: pudło, bo GKS wygrał 3:1. @Sylwiusz_89 wynik idealny. Gracz Ziliny 20 lat, więc uznane. Numery GKS to 7,17 i 99. Ogólna ocena typy 9/10 ᕦ(òóˇ)ᕤ
@MrFryteczka: ILYA zabrał mi kropkę nad I, ale stawiłem prawie w punkt i to mnie cieszy, więc pozdrawiam @first co twierdzi, że typuję ostatnio słabo i @plackojad co mnie różnych trików nauczył o bandach, co się wyświetla itd.
@MrFryteczka: jako, że mieliśmy identyczne typy to pozwolę sobie, że nie zawołałam Cię na podsumowanie u mnie, wystarczająco dużo już spamu dostałeś( ͡°͜ʖ͡°)
@Sylwiusz_89: widzisz, gdybym Cię nie zmotywował to byś tak ładnie nie trafiał ( ͡°͜ʖ͡°) A to, że twierdziłem, że ostatnio słabo typujesz to przecież prawda. Tak samo jakbyś mi napisał, że mówiłem że Lech zagrał dobrze z Duńczykami, a przecież w drugim meczu dostali w cymbał ( ͡°͜ʖ͡°)
@first: @MrFryteczka @tomwick55 Nie liczyłem na taką celność, a było elegancko, a te numery i wiek to dzięki @plackojad, bo to on mnie o bandach reklamowych USA lekko edukował podczas MŚ, a coś w tym jest, że jak człowiekowi co jest rozumny i spokojny na tyle co się da powiesz-słaba gra, bierz się do roboty, może coś się dobrze przestawić, to fakt. Sam byłem na meczu
Kibicuję
tak się typuje się xD https://wykop.pl/wpis/87116975/29-lipca-sroda-terminarz-sportowy-mmmecz-pilka-noz#298199651
@mmm_MMM
źródło: tentypymesy
Pobierz@MrFryteczka: jako, że mieliśmy identyczne typy to pozwolę sobie, że nie zawołałam Cię na podsumowanie u mnie, wystarczająco dużo już spamu dostałeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to, że twierdziłem, że ostatnio słabo typujesz to przecież prawda.
Tak samo jakbyś mi napisał, że mówiłem że Lech zagrał dobrze z Duńczykami, a przecież w drugim meczu dostali w cymbał ( ͡° ͜ʖ ͡°)