@jabol6000 może nie można teraz dotykać, ale jak babci i dziadka już nie będzie, to każdy będzie chciał pieniążki ze sprzedaży zabytkowej porcelany ( ͡°͜ʖ͡°)
@Szemiques: ty dalej nie wiesz po co są wersje pudełkowe prawda ? Wyobraź sobie ze wszystkie gry z PSX / PS2 były by wtedy w wersji tylko online i Sony zamknęło by serwery po x latach to g---o byś sobie teraz pograł klasyki. Chyba ze w jakieś piraty.
każdy będzie chciał pieniążki ze sprzedaży zabytkowej porcelany
@GladysDelKarmen: słyszałeś o kimś kto kupuje starą zastawę, która przesiedziała 50lat w kredensie? I żeby to jeszcze porcelana była a nie g---o odlew z prlu
@jabol6000: u mnie w domu zastawa ślubna rodziców była normalnie używana na codzień. Jak wyjeżdżałam na studia, to dostałam te resztki, które się nie wytlukły, bo i tak już zdekompletowane i jeszcze mi posłużyły. Swoją dro6ciekawe jest to trzymanie zastawy na specjalne okazje, zwłaszcza jak potem się okazuje, że żadna okazja nie jest wystarczająco ważna, żeby "zużywać" tę zastawę.
Ej ale kredens zajebisty
źródło: 15064
Pobierzźródło: 1000073592
PobierzChoć gołąb trochę inny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_1401
Pobierz@GladysDelKarmen: słyszałeś o kimś kto kupuje starą zastawę, która przesiedziała 50lat w kredensie? I żeby to jeszcze porcelana była a nie g---o odlew z prlu
@Eremites to, że nie widzisz miliona reklam na porcelanowe zastawy, nie znaczy, że ludzie tego nie kupują.