Aktywne Wpisy

potatowitheyes +683
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
Lolenson1888 +7
Za ile byście - tak orientacyjnie - kupili Rajovicia?
Ja byłbym skłonny dać jedną reklamówkę butelek kaucyjnych.
#mecz
Ja byłbym skłonny dać jedną reklamówkę butelek kaucyjnych.
#mecz

źródło: 1000004829
PobierzA o dziwo do tej pory tylko raz ktoś się przyczepił do mnie o kolor nicku. I to zwykłym "usuń konto".
@fantazm: Jak to sobie wyborażałeś?
Dobrze że owca poprawia wpisy bo tak to zalatuje translatorem.
Ruskie pewnie wolałyby wyludnić teren, zająć go i wpuścić swoich. Tak jak na Krym się ruskich najechało.
To Ukrainie zależy, życiu po wojnie wrócili. Nie brak głosów, że Żeleński specjalne wywołał ten konflikt, żeby Ukraińcy w Polsce nie czuli się za dobrze. Dzięki temu będą chcieli wrócić. A i teraz będą chcieli pomóc wygrać wojnę, żeby
Ale rozumiem że to może tak wyglądać kiedy się zderzy to z fascynacją matuszki ruski jaka ma miejsce na głównej wykopu.
https://i.makeagif.com/media/11-02-2024/FOR6Xw.gif
źródło: FOR6Xw
Pobierzzgadzam się z gościem ale za te zdanie trzepnąłbym go w ten cuckoldowy łeb. Przecież to ukraińscy mężczyźni najbardziej cierpią na tej wojnie, jeśli wrócą do ojczyzny to zostaną wrzuceni do maszynki do mięsa.
Dziś jak zaczynają wygrywać.? (szkodzić ruskim na dużą skalę). To już im ludzie w PL nie chcą współczuć. Po za tym Polak zawsze i w każdej chwili potrzebuje wroga (wymyślonego prawdziwego bez znaczenia) wtedy idzie za swoim politykiem. :)
@mk321: tak XD zelenski kazal putinowi wjechać czołgami, ale odklejka XD
@NocnyFuriat: w jaki sposób?
@fantazm: To chyba nie do mnie bo nie na temat. Pytałem jak chciałeś ''wykorzystać ten moment by Ukraina pozbyła
Umiesz