Aktywne Wpisy

MondryKrul +67
Patrzę na mojego 1,5 rocznego brządaca, jak budzi się, chodzi, biega i woła Tatuś, Tatuś!
I myślę o tej parze z krakowa to mi się niedobrze robi, ilu cudownych chwil pozbawił ich jakiś cwel bo mu się chciało poszpanować samochodem. Zemsta nic nie zmieni ale za takie coś powinno być dożywocie i szkoda że nie stryczek.
#wypadek #krakow
I myślę o tej parze z krakowa to mi się niedobrze robi, ilu cudownych chwil pozbawił ich jakiś cwel bo mu się chciało poszpanować samochodem. Zemsta nic nie zmieni ale za takie coś powinno być dożywocie i szkoda że nie stryczek.
#wypadek #krakow

PorzeczkowySok +11
po co istnieją wagony przedziałowe

Trzeba było iść na gównouczelnie Łazarskiego, zrobić medycynę online w czasie pandemii i rozbijać się porsche panamera w wieku 28 lat😂.
Konowały będą mówić, że to partyjniak i dlatego nakradł 1.6mln w rok. Pewnie tak, ale zwykły konował w POZ świeżo po studiach dostanie to 25-35k netto, zapłaci 14% ryczałtu i jeszcze 50% składki zdrowotnej odliczy 😆, następnie pomieszka z rodzicami przez rok, dwa po stażu dyplomowym i odłoży sobie gotówkę, aby kupić i rozbijać się jakimś bieda merolem GLC/CLA.
W międzyczasie wy będziecie sobie żyły wypruwać w robocie na umowie o g---o, płacić za aplikacje czy inne praktyki zawodowe potrzebne do uprawnień.
To jest kur*a klika, tak trzeba żyć, a polaczków jak owieczki strzyc. I nie zapomnijcie przy następnej „pandemii” kupować kitlom pizze i inne smakołyki, oni ledwo koniec z końcem wiążą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#lekarz100k #konowalposting #medycyna #lekarski #studia #politechnika #programista15k #prawo #afera
źródło: IMG_6966
Pobierz@bad_karma: Wtedy też kradli, ale się nie cieszyli z zysków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co mnie PiS obchodzi? Jasne, że ich rozpasł, ale chyba Pisiury teraz nie rządzą?
Komentarz usunięty przez moderatora
@bad_karma: jezeli pojawi sie jakas opcja, ktora obieca, ze was w pien r---------i fizycznie i obieca, ze nigdy nie podniesiecie juz łba to nie bede im stal na drodze, niech ida xd Jestescie p----------i zwierzetami https://wykop.pl/link/7995365/lodz-sprawczyni-smierci-trzech-motocyklistow-pozostanie-na-wolnosci
Łódź: sprawczyni śmierci trzech motocyklistów pozostanie na wolności
@bad_karma: @dr_papieros @VaizardOmbre a w czasie Tuska nie rozpasali gówniarzy za publiczne pieniądze? Nie wyłudzali pomocy dla podzian? Może jeszcze stołków po znajomość nie obsiadali?
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-13 o 20.44.38
Pobierz