Wpis z mikrobloga

Co tam polusy( ͡° ͜ʖ ͡°)? nadal jakieś ścisłe gównostudia na jakimś AGH, UWR, czy inne ekonomiczne bzdety na SGH, a może prestiżowe studia prawnicze na UJ?

Trzeba było iść na gównouczelnie Łazarskiego, zrobić medycynę online w czasie pandemii i rozbijać się porsche panamera w wieku 28 lat😂.

Konowały będą mówić, że to partyjniak i dlatego nakradł 1.6mln w rok. Pewnie tak, ale zwykły konował w POZ świeżo po studiach dostanie to 25-35k netto, zapłaci 14% ryczałtu i jeszcze 50% składki zdrowotnej odliczy 😆, następnie pomieszka z rodzicami przez rok, dwa po stażu dyplomowym i odłoży sobie gotówkę, aby kupić i rozbijać się jakimś bieda merolem GLC/CLA.
W międzyczasie wy będziecie sobie żyły wypruwać w robocie na umowie o g---o, płacić za aplikacje czy inne praktyki zawodowe potrzebne do uprawnień.

To jest kur*a klika, tak trzeba żyć, a polaczków jak owieczki strzyc. I nie zapomnijcie przy następnej „pandemii” kupować kitlom pizze i inne smakołyki, oni ledwo koniec z końcem wiążą ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#lekarz100k #konowalposting #medycyna #lekarski #studia #politechnika #programista15k #prawo #afera
VaizardOmbre - Co tam polusy( ͡° ͜ʖ ͡°)? nadal jakieś ścisłe gównostudia  na jakimś A...

źródło: IMG_6966

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jurasik201: nie cymbale, to g---o co się teraz wylewa to oczywiście wina KO, ale szambo zaczęło się ostro za pisu napełniać. Myślisz, że mnie nie w-----a że obecna koalicja g---o z tym robi? Myślisz że głosowałem na koalicję bo mi Picka smakowała albo dlatego, że za Tuskiem tęskniłem? G---o które odwalał PiS przechodziło ludzkie pojęcie. A to co się teraz dzieje utwierdza mnie w przekonaniu że gdyby nie autorytarne zapędy
  • Odpowiedz
kolego, w domu wszyscy zdrowi? Jak coś bierzesz to bierz pół

@bad_karma: jezeli pojawi sie jakas opcja, ktora obieca, ze was w pien r---------i fizycznie i obieca, ze nigdy nie podniesiecie juz łba to nie bede im stal na drodze, niech ida xd Jestescie p----------i zwierzetami https://wykop.pl/link/7995365/lodz-sprawczyni-smierci-trzech-motocyklistow-pozostanie-na-wolnosci

G---o które odwalał PiS przechodziło ludzkie pojęcie. A to co się teraz dzieje utwierdza mnie w przekonaniu że gdyby nie autorytarne zapędy
  • Odpowiedz