Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +229
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

Czy blackpillowcy to taki męski odpowiednik stereotypowych dziewczynek którym social media zryły banie? No bo jak ktoś siedzi głównie w domu i dużo korzysta z internetu to obstawiam że social media to dla niego okno na świat. Czytając #blackpill to tam niezła odklejka i przekonanie że w realnym świecie ludzie są tak samo piękni, wysocy, bogaci i mają życie z bajki xD Potem idzie taki po galerii i zdziwiony skąd przeciętniacy mają kobiety i tworzy jakieś teorie o ukrytym bogactwie albo innych nadprzyrodzonych cechach dzięki którym przyciągnął pannę niebędąc modelem. Rada dla blackpillowców jest taka:
- odstawcie internet, wyjdźcie do ludzi żeby zobaczyć że świat wygląda inaczej
- przestańcie się porównywać z ludźmi z internetu, nawet nie wiemy niekiedy czy są prawdziwi i każdy robi tak żeby wyglądać idealnie
#logikaniebieskichpaskow #przegyw #depresja #zwiazki #redpill #socialmedia #instagram #tiktok #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: XpmA8NEzFnHAfXF2
Pobierz