Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z ciotkami pytającymi o dziewczynę?
Jak odpowiadać ludziom na pytania o dziewczyne ? Gdy jestem na jakims rodzinnym spotkaniu u jakichs ciotek gdzieś w gościach zawsze każdy pyta czemu nie mam dziewczyny? czy mam dziewczyne ? ludzie już w tw wieku sie żenią a ty dalej sam itd .Jak im pocisnąć jakimś tekstem żeby nigdy wiecej nie zadawali mi takich pytań #wstretne ciotki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Odpowiedz, że na następne spotkanie przyjedziesz z chłopakiem.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: czy kwatera na cmentarzu opłacona i buty do trumny wybrane, bo to też już powoli czas pomyśleć o takich rzeczach xD

Ciotki może i niedelikatne, ale jakoś tam się interesują i troszczą. ewentualnie zapytaj czy ich koleżanki córek wolnych nie mają, chętnie się umówisz z jakąś
  • Odpowiedz
Jak im pocisnąć jakimś tekstem żeby nigdy wiecej nie zadawali mi takich pytań

@mirko_anonim: pokaż im serię memów "lubię jak ciocia przyjeżdża" i gap im się na stopy, to nie tylko przestaną pytać ale i nigdy więcej cię nie zaproszą.
  • Odpowiedz
@moll:

ewentualnie zapytaj czy ich koleżanki córek wolnych nie mają, chętnie się umówisz z jakąś

Jak wyżej, OPie. Poproś o zeswatanie.

Ewentualnie jak ciotki mają zauważalnie kiepskie związki, to zapytaj, czy faktycznie polecają małeżeństwo, bo słyszałeś, że różnie bywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Hihi zawsze pytam w takich przypadkach, czy zna jakieś wolne dziewczyny, ale jeszcze nie było pozytywnej odpowiedzi.
Ale w drugą stronę, jak jakaś dziewczyna rozpuści informacje, że szuka, to zaraz trzeba robić remont kostki brukowej na podwórku, bo za dużo chłopów i nikt takiego ruchu nie przewidział.
  • Odpowiedz