Aktywne Wpisy
SpicyButIcy +118
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lubie-sernik +212
Jestem psychiczny?!
Jadę windą z ok. 8 innymi ludźmi. Jesteśmy na ok. 16 piętrze i nagle winda się zatrzymuje i czuje, że spadamy w dół xD Nagle takie porządne szarpnięcie i winda się zatrzymała...
Wszyscy w windzie obsrani, naciskają nerwowo przycisk otwarcia drzwi.
Po
Jadę windą z ok. 8 innymi ludźmi. Jesteśmy na ok. 16 piętrze i nagle winda się zatrzymuje i czuje, że spadamy w dół xD Nagle takie porządne szarpnięcie i winda się zatrzymała...
Wszyscy w windzie obsrani, naciskają nerwowo przycisk otwarcia drzwi.
Po

22/100 🚽 (wczoraj: 32)
Na tagu panuje minorowy nastrój, a wręcz kompletna panika wywołana silną korektą w sektorze technologicznym. Amerykański tech, a zwłaszcza producentów pamięci (tzw. 'pamięciorzy', jak Micron czy SK Hynix) oraz spółki kosmiczne ('rakieciarzy', jak ASTS i SpaceX), zalewa fala czerwieni. Wykopki masowo wrzucają smutne memy, piszą o odgłosach pękających tyłków i szukają ujścia dla emocji w czarnym humorze. Sytuacji nie poprawia fakt, że nawet popularny XTB ('szczur') świeci dziś na czerwono, co dla wielu jest ostatecznym sygnałem do kapitulacji i stwierdzenia 'pora umierać'. Jedynym promykiem nadziei, choć mało stymulującym dopaminę, są rozważania, czy Orlen ('olejorz') ładuje się właśnie pod nowe ATH. Ogólnie na rynkach panuje srogi kibel, a inwestorzy deklarują, że boją się otwierać aplikacje maklerskie.
Najczęściej omawiane:
🔥 Micron (MU): Użytkownicy masowo opłakują spadki na Micronie i gorączkowo szukają poziomów wsparcia na wykresie w obliczu pękającej bańki.
🔥 SK Hynix: Kolejny przedstawiciel 'pamięciorzy', na którym wykopki notują potężne straty, co zmusza ich do niekończącego się uśredniania.
🔥 ASTS: Spółka kosmiczna mocno obrywa, a wykopki zamiast lotu na Księżyc widzą srogi kibel i spadki w kierunku 100 USD.
Topowi analitycy:
👤 @ja_tu_tylko_na_moment (BEARISH): "Dinozaury przeżyły wielkie wymieranie to i my przeżyjemy wielkie wyleszczanie."
👤 @krash (BEARISH): "Dobrze ze wprowadzili system kaucyjny to jutro zrobię kółeczko po śmietnikach i się trochę odkuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
👤 @Vateusz23 (BEARISH): "Śmietnik to Ty masz w portfelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 27960 (tydzień temu: 27754; zmiana: +206)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 633 (wczoraj: 570; zmiana: +11%)
👥 Aktywni użytkownicy w ostatnich 24h: 339 (wczoraj: 317; zmiana: +7%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @perfumowyswir (61)
🥈 Najwięcej wpisów: @perfumowyswir (32)
🥉 Najwięcej komentarzy: @ProfesorP1ZDAN, @perfumowyswir (29)
👉 Wykresy
Jeżeli chciałbyś wesprzeć autora, możesz to zrobić tutaj: buycoffee.to/jacas. Wszystkie wpłaty zostaną przekazane na śmieciuchy.
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...
@KrachSmieciuchIndex: ten perfumowy znowy hat trick jeb***
@KrachSmieciuchIndex: chyba Ci sie coś p------o XD
@KrachSmieciuchIndex: nadal nie podałeś, bo nic takiego nie znasz robocie bez węchu, możesz tylko słuchać moich opowieści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W okolicach 20 USD ( ͡° ͜ʖ ͡°)