Aktywne Wpisy
Wellmen +106

Umeraczyk +9
Chyba autentycznie zostałem w piątek około godziny 00:30 zmolestowany przez starszą panią wiek około 50 lat, podeszła do mnie gdy leżałem na uboczu delektując się muzyką i powiedziała, że ślicznie wyglądam i mnie pogładziła dłonią od klaty w dół i palce zacisnęła na kroczu łapiąc mnie za siurka i odeszła a ja nie ogarnialem co się stało w ogóle bo to najbardziej randomowy event w moim życiu i gdyby była 20 lat

mirror: https://dubz.link/c/a2d128
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@motospamer: proponujesz jechać 50km/h w terenie niezabudowanym, mimo że sam nie potrafiłes utrzymać przepisowej 90tki pod fotoradarem, lubię twoje posty na poprawę humoru ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Ligniperdus: ile tam grzałem na tej 90tce? Odpowiesz na poprawę humoru czy jak zwykle zagrasz zgaszonego kiepa?
@Ligniperdus: różnica w stwarzaniu zagrożenia i w czytaniu ze zrozumieniem. W moich wysrywach zwracam uwagę na jazdę debili, którzy powodują wypadki swoimi pustymi łbami. Jeśli nie widzisz różnicy w prykaniu stówką na 90tce a rozkwaszaniu się o puszki w zabudowanym to przestań się odzywać. Pecie.
źródło: 1000023703
Pobierzaaa, bo już myślałem że to zależy kto jedzie xd
@motospamer: ale na filmie z wątku nie ma zabudowanego :) weź mnie jeszcze raz zgaś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Ligniperdus: ten wątek to nie mój wysryw i elo.
@Zielony34: cicho cicho ja se na nim trenuję gaszenie petów, jak kiedy przyjdzie co do czego to będę jak brzytwa. Matka tylko do mnie wypisuje, żebym zostawił młodego bo więcej się ze mną nie umówi.