Wpis z mikrobloga

ale zoba od 1:32 jak wygląda prędkość

@motospamer: proponujesz jechać 50km/h w terenie niezabudowanym, mimo że sam nie potrafiłes utrzymać przepisowej 90tki pod fotoradarem, lubię twoje posty na poprawę humoru ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
a co za różnica

@Ligniperdus: różnica w stwarzaniu zagrożenia i w czytaniu ze zrozumieniem. W moich wysrywach zwracam uwagę na jazdę debili, którzy powodują wypadki swoimi pustymi łbami. Jeśli nie widzisz różnicy w prykaniu stówką na 90tce a rozkwaszaniu się o puszki w zabudowanym to przestań się odzywać. Pecie.
motospamer - >a co za różnica

@Ligniperdus: różnica w stwarzaniu zagrożenia i w czyt...

źródło: 1000023703

Pobierz
  • Odpowiedz
różnica w stwarzaniu zagrożenia

aaa, bo już myślałem że to zależy kto jedzie xd

a rozkwaszaniu się o puszki w zabudowanym

@motospamer: ale na filmie z wątku nie ma zabudowanego :) weź mnie jeszcze raz zgaś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@motospamer: Daj se spokój, to typ co ma rower, a marzy o 125 i buja się po wykopie tłumacząc ludziom, jakie to nie są szybkie motocykle xD On jeszcze tych 90km/h nie jechał nawet xD
  • Odpowiedz
Daj se spokój

@Zielony34: cicho cicho ja se na nim trenuję gaszenie petów, jak kiedy przyjdzie co do czego to będę jak brzytwa. Matka tylko do mnie wypisuje, żebym zostawił młodego bo więcej się ze mną nie umówi.
  • Odpowiedz
@Zielony34: ale boli, ale boli ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) nie można sobie w spokoju bzdur wciskać, tylko rowerzysta musi przyjść i wyjaśnić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz