Wpis z mikrobloga

Jakie telefony na Ukrainie dostają Polskie organizację. ( _) Od 13:26 minuty, myślę, że nie będzie wątpliwości, że z takim podejściem Unia u nich może za 50 lat.

@olaaloola: A kto wykonał telefon? Już kilka lat temu mielismy filmik rzekomych ukrianskich najololo, ktorzy groizli Polakom, a potem sie okazało, że Ukrainca udawał jakiś prorosyjski Polak. Opisywał to profil Rosyjska V kolumna w Polsce.
A nawet jak to
  • Odpowiedz
Bo wiem, Budanow to też rusek ?

@olaaloola: I Budanow powiedział, że: "Poznacie co robił mój dziadek 100 lat temu na wołyniu"?

G---o wiesz tak naprawdę, ale się podniecasz.
  • Odpowiedz
@olaaloola: ja tam wierzę ze to prawdziwy telefon. Praca konfederuskich nad wzbudzeniem nienawiści trwała od początku wojny, od dwóch lat internet wrecz zalewany jest polacką nienawiścią do Ukraińców. Jest akcja - jest reakcja.
  • Odpowiedz
@olaaloola: Na szczęście my jesteśmy cywilizowanym krajem i nie chodzimy po Ukraincach i pytamy się na jakiej podstawie pracują w Polsce. Nie wyganiamy ich do siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z resztą, naprawdę mam sobie wyrabiać opinię o wszystkich na podstawie jakiś anonimów co dzwonią gdzieś?
Jestem użytkownikiem wykopu, gdybym oceniał cały naród na podstawie anonimowych wpisów jakiś debili to pamiętaj, że jesteśmy na wykopie, gdzie
  • Odpowiedz
@olaaloola: Ojej ale żeś się spłakał telefonami od randomowych cymbałów. xD Btw dobre masz combo na koncie: brauniarstwo, patostrimy, kanał Zero, uszaty. W-----y jesteś po same uszy w przygłupów od chłopskiego rozumu robiących kasę na twoich emocjach.

Btw naucz się jak się pisze rzeczy typu "ukraina blokuje" nie "blokuję", "polskie organizacje" nie "organizację" itp itd bo widzę, że w kółko popełniasz ten
  • Odpowiedz
@olaaloola: Arleta P------e to tak dobra dziennikarka jak ja baletnica. Wrzuciła jakąś rozmowę z p---y, nie wiadomo kto gada do kogo i czy to autentyczne. Równie dobrze może to być rozmowa jakieogs żula z Kijowa.
  • Odpowiedz