Aktywne Wpisy

poorepsilon +20
Miałam iść wczoraj tj. czwartek do psychiatry. Miałam budziki na 8.45, 9.00, 9.15. A jednak nie udało mi się wyjść z domu. O 9.20 zadzwoniłam do recepcji z prośbą o teleporadę. Poszłam spać. Koło 13 zadzwoniła do mnie pani psychiatra. I mówiła, że nie jest zwolennikiem porad na telefon, że nie mam chorych nóg to powinnam przychodzić, że jej też czasem się nie chce iść do pracy, że ta wizyta jest raz

breakdown1 +12

#ukraina #polska
@olaaloola: A kto wykonał telefon? Już kilka lat temu mielismy filmik rzekomych ukrianskich najololo, ktorzy groizli Polakom, a potem sie okazało, że Ukrainca udawał jakiś prorosyjski Polak. Opisywał to profil Rosyjska V kolumna w Polsce.
A nawet jak to
@olaaloola: Skąd wiesz?
@olaaloola: Odpowiem w tym samym stylu. Wy wszyscy uważcie, że Polska powinna być pozbawiona państwowości i być kierowana z Rosji.
@olaaloola: I Budanow powiedział, że: "Poznacie co robił mój dziadek 100 lat temu na wołyniu"?
G---o wiesz tak naprawdę, ale się podniecasz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sossija:
źródło: image
PobierzZ resztą, naprawdę mam sobie wyrabiać opinię o wszystkich na podstawie jakiś anonimów co dzwonią gdzieś?
Jestem użytkownikiem wykopu, gdybym oceniał cały naród na podstawie anonimowych wpisów jakiś debili to pamiętaj, że jesteśmy na wykopie, gdzie
Btw naucz się jak się pisze rzeczy typu "ukraina blokuje" nie "blokuję", "polskie organizacje" nie "organizację" itp itd bo widzę, że w kółko popełniasz ten