Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy współczesnego rynku matrymonialnego
Kiedyś widziałem wpis na wykopie cytując jakiegoś psychologa że problemem obecnego rynku matrymonialnego jest że:

"Kobiety się wyemancypowały a mężczyźni nie"

Nie uważacie że jest w tym sporo racji? Tzn. kobiety teraz nie potrzebują partnera, same zarabiają, organizują sobie czas, same się zaspokajają a od wolnego czasu mają koleżanki. Ja mam wrażenie że chłopy nadal są niewolnikami kobiet i bez nich nie potrafią żyć. Właściwie to czemu tak jest? Mając obecne możliwości i technologię to w sumie jestem zdziwiony że tak wiele chłopów nie potrafi żyć bez kobiet i samotność/depresja jest jeszcze większa.

#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: g---o prawda, spotkaj te kobiety które sobie samotnie radzą, jedyne o czym gadają to o tym że nie potrzebują faceta i nie chcą ( ale i tak się spotykają co chwilę z.jakims ale odklejka już totalna, szukanie tylko minusów by olać) spotykam samotnych ziomow i wcale nie płaczą że źle im bez baby, wręcz wywalone mają, połowa neta na FB to udawanie że samotne dają radę, a prawda taka
  • Odpowiedz
same zarabiają, organizują sobie czas, same się zaspokajają a od wolnego czasu mają koleżanki

@mirko_anonim: nic z tego nie jest prawdą, ale po gebelsowsku p0lczyska to wszedzie powtarzają jak mantrę, tak że przeciętny beciak kukoldystanu przyjął to za prawdę absolutną.
Żadnej po 30 już się pracować nie chce (nawet w żymiańskich żłobkach), zaspokajają je czady i przysłowiowe hiszpany na wakacjach, od wolnego czasu mają orbiterów animatorów (z którymi chodzą po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: myślę, że to kwestia mocno indywidualna, niekoniecznie płci. Znam samotne kobiety, które jednak szukają ciągle partnera i chcą związku, znam też takie, którym dobrze samym i już od dawno układają sobie życie czysto pod siebie bez uwzględnienia ewentualnego partnera. Tak samo znam mężczyzn, którzy ciągle szukają, randkują i takich co stwierdzili, że dobrze im w pojedynkę. Kwestia indywidualnego podejścia moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Tzn. kobiety teraz nie potrzebują partnera, same zarabiają, organizują sobie czas, same się zaspokajają a od wolnego czasu mają koleżanki. Ja mam wrażenie że chłopy nadal są niewolnikami kobiet i bez nich nie potrafią żyć.

Tymczasem fakty są takie ze 90% bab prędzej czy później znajduje beciaka, a 30% chłopów jak byli sami tak zostaną i tak jest od wielu wieków i jakoś świat się nie wali.
Uwierzyłeś w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: i tak i nie. Z moich obserwacji i przykładów anegdotycznych to działa tak że

facetow brak kobiety dobija od razu - mniejsza ilość kontaktów społecznych bo facet nie jest taka istota społeczną jak kobieta, faceci nauczeni są ze jak sami się nie ogarna to nikt im nie pomoże a do tego "ojojanie" u nich nie działa, problem trzeba rozwiązać nie go wygadac, brak postów o życiu facetów bez kobiet
  • Odpowiedz
@Matii323: ponieważ kobiety mają problem z samotnością dlatego dla nich substytutem związku zawsze będzie rodzinka/koleżaneczki/ kot. Nie od kozery jest mit pustelnika - zawsze facet.
  • Odpowiedz