Aktywne Wpisy

szcz33pan +1124
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +294

Nie rozumiem ludzi którzy piszą, że nie mogą sobie znaleźć dziewczyny. Tak Wam spieszno do tego, żeby się w najlepszym przypadku kłócić z babą o byle pierdoły a w najgorszym rozwieść i płacić alimenty w wysokości co najmniej pół pensji w razie ewentualnego dziecka lub dzieci?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: Niedawno chyba szukałeś info jak zdobyć uwagę kobiet xdd
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@TomSz: rozumiem, że piszesz o zaletach - wad żadnych?
@adamsowaanon: czy ja wiem? Jakoś ludzie w związkach osiągają ode mnie gorsze wyniki sportowe.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Czyli jesteś zwyczajnym patusem. Ale spokojnie klątwa działa skutecznie, o czym się na późniejszym etapie życia przekonasz.
@mirko_anonim: jako że trzeba brać pod uwagę że druga osoba może chcieć coś innego to są wady, ale to są dosłownie pierdoły w porównaniu z zaletami. A ja spędzam z żoną praktycznie 24/7 bo pracujemy z domu
@TomSz: no to jak wszystko jest OK to dobrze :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta