Wpis z mikrobloga

Nie zdrajco, nie "załóżmy" tylko napiszmy wprost "w czasie okolic drugiej wojny rosjanie zabili do około dwóch milionów Polaków, często w sposób skrajnie bestialski".

@Filipterka25: Już ci pisałem, tobie bliżej do zdrajcy, bo to nie jest normalne, że tak ich zaciekle bronisz robiąc przy tym gafy porównując np. AK z Banderą. Sam chyba musisz być Ukraińcem coby wiele tłumaczyło (nawet ten avatar wprost idealnie pasuje.) I nie, nie zabili dwóch
  • Odpowiedz
(nawet ten avatar wprost idealnie pasuje.)

@Propagidator: To jest Rafał Zaorski, przygłupie - lurkuj więcej xD

I nie, nie zabili dwóch milionów tylko od 150tyś do kilkuset tysięcy (tak piszę nawet Google.)

@Propagidator: Zabili kilkaset tysięcy w czasie samych deportacji, a ty robisz z siebie przygłupa powołując "google" jako źródło.
  • Odpowiedz
No i k-----a oczywista sprawa, że kolejny któy się do mnie p-------ł to j----y mentalny rusek.

@text: Wszystko dobrze? Kolejny Ukrainiec? Żeby żyłka ci nie pękła. Co cię tak zabolało? Napisałem samą prawdę, a ty wyjeżdzasz mi drugi raz z tym samym elaboratem nie wiedząc nawet o czym jest dyskusja. Przeciętny Rosjanin i Ukrainiec nie różnią się dużo mentalnie i to najbardziej zbliżone narody na świecie. Wojna też pokazała, że byli
  • Odpowiedz