Aktywne Wpisy

RomanKarburator +467
Moja curka studiuje prawo, wersja wojskowa. #heheszki
źródło: 1000119239
Pobierz
telegazeciarz +37
Nie polecam mięsa "mięso mielone wołowe 400 g" z biedry (Kraina Mięs, producent Sokołów). Już nie pierwszy raz trafiłem na chrząstki w mięsie. Jeszcze jakby chociaż cena to rekompensowała, ale 17 zł za paczkę to trochę dużo.
Tak wiem, w biedrze nie kupuje się mięsa, tylko się chodzi codziennie z buta 50km do rzeźnika i tak dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #gotujzwykopem #
Tak wiem, w biedrze nie kupuje się mięsa, tylko się chodzi codziennie z buta 50km do rzeźnika i tak dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #gotujzwykopem #

![Mężczyźni "dopłacają" do emerytur kobiet? O tym się nie mówi [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c2857f486485bc7ff8724128fb280bd40476b06dddfce5c00bb261d22ad407a1,q80.jpg)

Mógł wziąć tabelki pomocy z ostatniej minuty, to by mu wyszło, ze Polska daje taką samą pomoc Ukrainie co np. Surinam. Poniżej wykresy dla całego okresu trwania wojny. Robię osobny wpis, gdyż spotkał mnie zaszczyt bana z jego strony.
#ukraina #polska #ciekawostki #polityka
źródło: tabelki
Pobierzalbo pisanie, że:
"Polska w 2025r pomogła Ukrainie przekazując o wiele więcej procent swojego PKB niż USA".
Jest to wpis pod tezę, manipulacja, klasyczny przykład cherry-pickingu.
źródło: tabelki2
PobierzJak zaplacą stosownie do ceny to co innegi
W 2025 wiele krajów zachodnich mocno zwiększyło pomoc, bo USA przestało robić darmowe przelewy ze względu na wiele nieprawidłowości, czyli problemy z korupcją, marnotrawstwem i słabym nadzorem nad amerykańską pomocą dla Ukrainy i oczywiście zmiana polityki zagranicznej ichniego
A jakby babcia