Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

RiverStar +34
#mecz Coście się tak u-----i na tę Argentynę? Boli Was wielki Messi? Zaboli jeszcze nie raz, bo idziemy na mistrza!
źródło: 1000005884
Pobierz

Mógł wziąć tabelki pomocy z ostatniej minuty, to by mu wyszło, ze Polska daje taką samą pomoc Ukrainie co np. Surinam. Poniżej wykresy dla całego okresu trwania wojny. Robię osobny wpis, gdyż spotkał mnie zaszczyt bana z jego strony.
#ukraina #polska #ciekawostki #polityka
Irlandia wyslala tyle samo pomocy co polska, a leza po drugiej stronie kontynentu, nie sa w NATO i ich malo co obchodzi wojna, rzadza nimi proruskie tanki xD
#
źródło: tabelki
Pobierzalbo pisanie, że:
"Polska w 2025r pomogła Ukrainie przekazując o wiele więcej procent swojego PKB niż USA".
Jest to wpis pod tezę, manipulacja, klasyczny przykład cherry-pickingu.
źródło: tabelki2
PobierzJak zaplacą stosownie do ceny to co innegi
W 2025 wiele krajów zachodnich mocno zwiększyło pomoc, bo USA przestało robić darmowe przelewy ze względu na wiele nieprawidłowości, czyli problemy z korupcją, marnotrawstwem i słabym nadzorem nad amerykańską pomocą dla Ukrainy i oczywiście zmiana polityki zagranicznej ichniego
A jakby babcia