Wpis z mikrobloga

@kfff: poza tym, gdy wojna na ukrainie sie skonczy, wygraja lub nie, na pewno zachowaja tereny. Ukry wroca do siebie i jednoczesnie beda mialy najlepsza armie, najbardziej wyszkolona i doswiadczona wraz ze sprzetem. Myslisz ze te ukry nas uwielbiaja? Myslisz ze nie przejdzie im przez glowke zeby taka polsze p--------c? Myslisz ze nigdy nie bylo sojuszy w stylu: wrogow moze polaczyc wspolny cel? Wiec tak w-------c na front i j---e
  • Odpowiedz
powiedzialas ze moze sam pojde, wiec mialas oczekiwania, zasugerowalas to

@Boxdelszukam-14: napisałam "jeśli chcesz" i to tylko z powodu Twojego pierwszego wpisu. Chuop chuopa wysyła na front, smutne.

Co do reszty, to nie chce mi się komentować.
  • Odpowiedz
@kfff: chuop chuopa by bylo, gdybys mowila o moim sasiedzie z podworka. Dla mnie to ukrainiec, a ja nie zyje kolorowa europa jak ty. Ty widzisz w nim zagubionego ukrainca, mlodego przystojniaka ze smutna historia. Ja patrze przez pryzmat logiki i nie interesuje mnie co on przezywa. Widze jednostke, widze jakie maja podejscie do polakow, widze jakie decyzje podejmuje zalenski, widze jak dozbrajamy ukraine oraz widze ze za pare lat
  • Odpowiedz
Ty widzisz w nim zagubionego ukrainca, mlodego przystojniaka ze smutna historia.

@Boxdelszukam-14: nie, nie widzę, to są Twoje wynurzenia.

Widze jednostke, widze jakie maja podejscie do
  • Odpowiedz