mirko_anonim mirko_anonim 01.07.2026, 08:21:06 0 + ✨️ Czy pozwolić dziewczynie na wyjazd na Erasmusa? ⒾPozwolilibyście swojej dziewczynie jechać na erasmusa?#zwiazki #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta📒 Notatka moderatora: Tusiejebnij.meme🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projektPokaż spoiler Pozwoliłbyś? Tak, nie ma problemu 45.6% (31) Tak ale ma co wieczór dzwonić 2.9% (2) Raczej nie 10.3% (7) Zdecydowanie nie 41.2% (28)
jannlkkk jannlkkk 01.07.2026, 08:24:17 via Android 0 + @mirko_anonim: zależy na ile. I czt by co jakiś czas wravala do polski. Ja tylko 1 semestr i co miesiax bylaby w Polsce to ok
heniek_8 heniek_8 01.07.2026, 08:37:58 via Wykop 7 + @mirko_anonim: że niby jak pozwolić czy zabronić? ile ona ma lat? 9?
czescmampytanie czescmampytanie 01.07.2026, 09:14:02 via Wykop 0 + @mirko_anonim: mogłaby jechać i już nie wracać.
Just_rozowy_pasek_things Just_rozowy_pasek_things 01.07.2026, 15:13:14 via Wykop 1 + @mirko_anonim: wyjazd jak każdy inny, tanie podróżowanie ¯\(ツ)/¯
mirko_anonim mirko_anonim 02.07.2026, 06:32:10 via mirko.proBOT 0 + rozważny-kronikarz-69: Oczywiście, że bym pozwolił, przecież ona nie jest moją własnością i może robić co chce.Pokaż spoilerPokaż całość
Pozwolilibyście swojej dziewczynie jechać na erasmusa?
#zwiazki #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Tusiejebnij.meme
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Pozwoliłbyś?
Robert, powodzenia w nowym klubie!
Oczywiście, że bym pozwolił, przecież ona nie jest moją własnością i może robić co chce.