✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć kobiety?Ⓘ Nie rozumiem czemu nie mogę znaleźć kobiety, jak czytam komentarze np. na FB na co narzekają u facetów to przecież ja wręcz przeciwnie i wszystko spełniam. Umiem gotować, nie zostawiam żadnych skarpetek, deske opuszczam, lubię chodzić na zakupy, nie robię wstyu publicznie, nie upijam się co weekend, nie chodzę do klubów i nie zdradziłbym.
@mirko_anonim: pewnie zły pasek do spodni wziąłeś, idź do ZARA czy RESERVED i kup dobre spodnie pasek i koszulę i zobaczysz odrazu jakąś się znajdzie, niestety kobiety patrzą na ubiór
Efekt rollercoastera: Taka huśtawka emocjonalna powoduje silne wyrzuty dopaminy i adrenaliny. Mózg uzależnia się od tego stanu i zaczyna mylić ciągły niepokój z „wielką miłością” czy „niesamowitą chemią”. Spokojny, stabilny partner na tym tle może niesłusznie wydawać się nudny.
@mirko_anonim: Nie patrz na to co kobiety mówią, tylko na to co robią. W sensie, nie słuchaj co kobieta twierdzi, że jej się najbardziej podoba w chłopaku, tylko patrz na to jakie cechy mają mężczyźni, z którymi ona uprawia s-x, za którymi się ogląda, kocha i pożąda. Ludzie często nie są szczerzy, gdy mówią co jest dla nich najważniejsze w płci przeciwnej, ponieważ budują w ten sposób swój wizerunek. No
@mirko_anonim: chłop myślał że kobiety myślą racjonalnie, śmiechu warte. Zeby nie było ja niby też bym chciał porządną tradwife ale bipolar alternatywka jak by mi spadła z nieba to nie ręczę za siebie xD
wszystko spełniam. Umiem gotować, nie zostawiam żadnych skarpetek, deske opuszczam, lubię chodzić na zakupy, nie robię wstyu publicznie, nie upijam się co weekend, nie chodzę do klubów i nie zdradziłbym
@mirko_anonim: no i nie dajesz żadnych emocji xD nudziarz
Nie rozumiem czemu nie mogę znaleźć kobiety, jak czytam komentarze np. na FB na co narzekają u facetów to przecież ja wręcz przeciwnie i wszystko spełniam. Umiem gotować, nie zostawiam żadnych skarpetek, deske opuszczam, lubię chodzić na zakupy, nie robię wstyu publicznie, nie upijam się co weekend, nie chodzę do klubów i nie zdradziłbym.
#przegrywpo30tce #przegryw #redpill #blackpill #samotnosc #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Dlaczego kobiety lubią toksycznych mężczyzn
Efekt rollercoastera: Taka huśtawka emocjonalna powoduje silne wyrzuty dopaminy i adrenaliny. Mózg uzależnia się od tego stanu i zaczyna mylić ciągły niepokój z „wielką miłością” czy „niesamowitą chemią”. Spokojny, stabilny partner na tym tle może niesłusznie wydawać się nudny.
Najważniejsze pytanie:
Ile masz wzrostu?
Ludzie często nie są szczerzy, gdy mówią co jest dla nich najważniejsze w płci przeciwnej, ponieważ budują w ten sposób swój wizerunek. No
@mirko_anonim: no i nie dajesz żadnych emocji xD
nudziarz