Aktywne Wpisy
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

melquiades +16
Czyli Brazylia na mistrzostwo świata będzie czekać najdłużej odkąd zdobyli pierwszy tytuł w 1950, bo co najmniej 28 lat, a po 1970 czekali 24.
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i

źródło: 1000031278
Pobierz@lajsta77: Chyba w kaszebe xD
@lajsta77: no jak się przyjechało z powiatowego to teraz wiadomo skąd te rowery, buty i worki ze śmieciami na klatkach- jak sień to sień.
@Elaviart: na śląsku się mówiło sień na klatke schodową :P ale może to przyszlo ze wsi razem z ludzmi ktorzy tu migrowali 50-60 lat temu
źródło: Screenshot_20260701-100247_Opera
Pobierz@stary_grat: A w Niemczech mówią Treppenhaus.
Nie rozmawiamy o obcych językach.