Aktywne Wpisy

potatowitheyes +629
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co sądzicie o AJ'u? Lubicie jego format?
#mikrokoksy
@hersir_strength czy 20 paroletnia laska, która wygląda tak, potrzebuje takiego programu? Przecież ona dobra formę osiągnęła by sama bez problemu nie ma żadnych poważnych problemów natury fizycznej, psychicznej, kompulsywnego jedzenia itp. Nie wiem po co AJ ją wybrał, mam nadzie że odpadnie.
źródło: image_picker_A6D0EC9C-F0E1-4986-AB22-D684644DC2B1-42562-0000082980FA2ADF
Pobierz