Aktywne Wpisy

lubie-sernik +96
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

Czy to dziwne że jako niebieski bardzo chciałbym być w związku? Ja wiem że na tagu jest kampania antyzwiązkowa ale życie jest życiem i jak słyszę w pracy to fajnie by było być. Teraz mundial to słyszę że sobie razem oglądają mecze, komentują, zamawiają jakąś pickę z dowozem i ogólnie jest git. Jakiś inny typ gra w gry ze swoją laską albo jakaś zabiera swojego narzeczonego na wyjazd bo ma urodziny. No kurde miło jest słyszeć takie codzienne rzeczy i sobie razem robią a na wykopie mówili że we dwoje to wieczna wojna i rzucanie talerzami w siebie xd
#zwiazki #przegryw #zalesie #samotnosc #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Obserwator widzi tylko to, co ktoś chce mu pokazać.
Za kulisami wcale nie musi być tak kolorowo, a talerz czasem też może przelecieć nad głową. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Człowieku, tu piszemy że nie mamy żadnych szans na jakiekolwiek związki, a nie że my jesteśmy przeciwko xD
To baby prowadzą taką narrację a nie my.