Wpis z mikrobloga

@vZGLSjkzfn: a teraz wyobraźmy sobie, że ten Kacprzyk to radny PiS powołujący się na wpływy u jakiegoś Czarnka i robiącego burdello na oddziale ze świadomością, że jest bezkarny. Wyobraźmy sobie, że potem wychodzi Kaczafi i tłumaczy ludziom, że Jędrzejewski jest niewiarygodny, a następnie inny partyjniak odpowiedzialny za szpital tłumaczy, że co prawda faktycznie dostał informację od sygnalisty, ale nie podpisaną ręcznie, więc się nie liczy.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Kacprzyk jako radny PiS pewnie by teraz oglaszal ze jest ciezko chory na raka, TVRepublika by organizowala marsz poparcia dla ciemiężonego patrioty lekarza, doktora, powtarzam doktora medycyny! Na koncu i tak by uciekl na Węgry... znaczy do USA ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Boli Was że nikt nawet młodego radnego nie broni więc musicie wymyślać że wymaganie dowodów na absurdalne oskarżenia to bronienie xD
  • Odpowiedz
Boli Was że nikt nawet młodego radnego nie broni

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nikt z wyjątkiem prokuratora, prokuratora generalnego, czy premiera. Co prawda wszystkie wątpliwości zostaną wyjaśnione, ALE hehe, no wiecie, rozumiecie, jednak lekarze to nie ta sama jakość, co Jacek Murański z wyrokami za pomówienia.

wymaganie
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: pytanie o dowody to nie obrona

absurdalne oskarżenia potwierdzane w NIL przez kolejnych lekarzy, urojony fast track dla partyjnych koleżków, wymyślone korekty faktur i nieistniejące fikcyjne dyżury. Czego nie rozumiesz, pisowcu?

A koperty Grodzkiego ile osób potwierdziło!
  • Odpowiedz
pytanie o dowody to nie obrona

Tusk publicznie próbuje podważać wiarygodność sygnalisty, bo bije w interesy jego partii i jego samego. To nie jest obrona nic, a nic. Podobnie ta kreatura z prokuratury.

A koperty Grodzkiego ile osób potwierdziło!

No,
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: niczego nie musimy sobie wyobrażać. Widzieliśmy co było z Kamińskim, Wójcikiem, Witek, czy ekipą od funduszu sprawiedliwości czy lasów państwowych. Widzieliśmy co wtedy robił prezes, członkowie partii czy TVP i Republika. Wszyscy to widzieliśmy.
  • Odpowiedz
Co robił prezes, co robili członkowie partii, co robiła TVP i Republika? Morawiecki atakował świadków? Nasyłał na nich polityków z prokuratury? Nie ośmieszaj się. Poza tym... czy ty właśnie odwróciłeś to słynne "a bo za peło"? xD Jesteście tak bardzo daremni.

@st_angerr:
  • Odpowiedz
No, tak się głupio składa, że Grodzki jako jedyny z grupki towarzyszy nie jest właśnie obiektem działań prokuratury w temacie tych kopert. Dziwnym trafem tylko on jest partyjną szychą, ale jego kumple z gorszymi plecami mają status oskarżonych (a mieli kłopoty z tego samego paragrafu w tej samej sprawie) xD

@eduardo-garcia: I zapewnie wymienisz z imienia i nazwiska jakiegokolwiek swiadka tych kopert, nie tak ze same anonimy z 0 dowodów.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Ty jesteś niepoważny, nic nie odwróciłem. Zacząłeś gdybać, to napisałem, że nie ma takiej potrzeby bo już to przerabialiśmy.

Co robił prezes, co robili członkowie partii, co robiła TVP i Republika?

Nie pamiętasz "wielkich" protestów przeciwko zatrzymaniom np. Olszewskiego? Manifestacje i płomienne przemowy w obronie skazanych Wójcika i Kamińskiego? Wybielanie i usprawiedliwianie Witek? "Murem za ...(tu wstaw dowolne nazwisko polityka wobec którego pojawiły się zarzuty)". Ale przecież im to się
  • Odpowiedz
Nie pamiętasz "wielkich" protestów przeciwko zatrzymaniom np. Olszewskiego? Manifestacje i płomienne przemowy w obronie skazanych Wójcika i Kamińskiego?

Czekaj, czy ty właśnie porównujesz demonstracje opozycji z mieszaniem się urzędującego premiera w proces wymierzony przeciw przekrętom jego partyjnych kolegów? Zwykłem powtarzać, że jedno się Tuskowi udało: elektorat. Ale na szczęście beton twego pokroju to ledwie promil wyborców, a ci już pokazali w Krakowie, że kolesiostwo i pasożytowanie na państwie to sobie mogli tuskowcy
  • Odpowiedz
I zapewnie wymienisz z imienia i nazwiska jakiegokolwiek swiadka

Jacek Murański - postać znana.

Ty masz 12 lat? Dlaczego miałbym znać nazwiska świadków w procesie korupcyjnym ze Szczecina? Uważasz, że prokuratura ściga kumpli Grodzkiego na podstawie czego?

@YodaMonster:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: potrafisz czytać ze zrozumieniem? A może próbujesz wmówić mi coś czego nie napisałem? Nie, nie porównuje "demonstracje opozycji z mieszaniem się urzędującego premiera w proces wymierzony przeciw przekrętom jego partyjnych kolegów?" Nigdzie tak nie napisałem. Odniosłem się do Twojego postu:

a teraz wyobraźmy sobie, że ten Kacprzyk to radny PiS powołujący się na wpływy u jakiegoś Czarnka i robiącego burdello na oddziale ze świadomością, że jest bezkarny. Wyobraźmy sobie,
  • Odpowiedz