Wpis z mikrobloga

@maniek74: Posłuchaj staruszku xD Ja przynajmniej czasami potrafie coś komuś doradzić na tagu jak widze, że chce zrobić g---o i pisze na poważnie. Ty natomiats jedyne co potrafisz ostatnio, to ględzić że kiedyś to kurła było i wrzucać jakieś posty typowego starego wuja co sie podnieca tym, że Melon Piżmo mial ipo hehe i nie można grać przeciwko niemu albo jest sie małpom xD Nie wiem co gorsze, twój bezbecki
  • Odpowiedz
@maniek74: Także weź już skończ płakać bo cały czas masz jakiś problem z d00py do mnie xD a to ze mnie nie kojarzysz...ojej, dziadku. Konta na wykopie się zmieniajom sie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedyś mnie lubiles :( Może siurek na prv i zgoda? :*
  • Odpowiedz
@vladi_putin No doradzałeś ostatnio np ładować się w SPCE ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tag już jest stracony, to fakt, teraz się już nie da tego przeglądać, bo spamuja tu cały dzień takie małpy z głównej jak ty, które kolportują ten bezbecki humor z tagów #przegryw dodając do niego kontekst giełdowy
  • Odpowiedz
@maniek74: No doradziłem SPCE jako strzał xD Sam tak zrobiłem i sprzedałem po $8 dolarów (dawalem info kiedy kupuje i sprzedaje xD) Nigdzie nie naganiałem longterm xD Boli cie d00pka że ktoś zarobił a ciebie ominęlo?:* Postawić ci kebaba?
Peroniarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@maniek74: nie moge, widze sie z twoja stara ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale pokaż ten dowód jak naganiałem przez cały weekend ze ticker bedzie mylony. czy zmyslasz jak typowy przygłup zeby wyszlo na twoje?
  • Odpowiedz
@vladi_putin o tym właśnie pisałem, teksty typu twoja stara, siury itd. to jest właśnie ten wykopowy przegryw style którego na #gielda kiedyś nie było, zanim zalazły się tu małpy twojego pokroju które od rana do nocy klepią w klawiaturę
  • Odpowiedz
@maniek74: Ale pokaż dowód. Myslisz, ze jestes stary to mozesz tak po prostu rzucać oskarżeniami? Pokazales tylko jakim teraz jesteś przegrywem xDDDDD Nie idzie ci w życiu, masz pewnie brzydka żone. Tag to była twoja jedyna ostoja, a teraz małpy nawet to ci zabieraja xDDDDDDDDDDD Beka z cb
  • Odpowiedz