Aktywne Wpisy
aspk +68
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

calban +1

Czy kredyt na mieszkanie rzędu 100-150 tysięcy, przy wkładzie własnym 300 tysięcy jest problematyczny ze strony banku?
Mam dużą nieregularność w dochodach z jdg i czeka mnie przeprowadzka plus szukanie pracy i tak wstępnie jestem ciekawy czy przy takiej kwocie może być problem? Bank by wymagał jakichś dużych zarobków, stabilnej sytuacji?
#kredythipoteczny #nieruchomosci #kredyt #banki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Zgodnie z wymaganiami KNF banki zobowiązane są do zbadania możliwości spłaty kredytu. Duży wkład własny nie zmienia sytuacji. Nieregularne dochody nie są mile widziane. Jeśli wynikają na przykład z sezonowości działalności to istnieje możliwość akceptacji