Jakiś mirek na tagu #tinder zesrał się, że #rozowepaski poznany na tinderze tańczy bachatę. Z ciekawości zobaczyłem jak wygląda ten taniec i… co jest w nim złego?
@mirko_anonim: Baciata jest symbolem cuckoldowego upokorzenia naszego rodzyna Boberta Lewandowskiego, którego żona Anna regularnie przyprawia mu rogi własnie na lekcjach baciaty. Innymi słowy typowy red flag oznaczjący ze kobieta marzy o roli takiej anki. Tzn. bogaty beciak z dziećmi w domu a ona na ciabacie z hiszpanem.
@czescmampytanie: przecież dobrze wiadomo, że na takich tańcach, albo grupkach do różnych hobby masz zawodowych dymaczy, co to tylko się czają na nowe mięsko. Ciekawe ile związków się rozpadło bo baba na bachcaie poznała jakiegoś hiszpana ( ͡°͜ʖ͡°)
Jakiś mirek na tagu #tinder zesrał się, że #rozowepaski poznany na tinderze tańczy bachatę. Z ciekawości zobaczyłem jak wygląda ten taniec i… co jest w nim złego?
#pytanie #kiciochpyta #niebieskiepasli #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jak lubisz fakt ze twoja laska będzie się obściskiwać i ocierać z obcym typem (ale incelu to tylko taniec, sztuka, metafizyka) to nic.
@czescmampytanie: Nigdy nie dojdzie do sytuacji, że będę miał laskę, bo jestem 40letnim inceloprawiczkiem, który dał sobie spokój i poszedł
@centerario: po co daleko szukać z jakimiś hiszpanami, wystarczy spojrzeć ile związków sie rozwala w trakcie programu taniec z gwiazdami ( ͡° ͜ʖ ͡°)