Wpis z mikrobloga

Spamuję #moderacjacontent, bo od teraz w moim dodatku można moderować moderacje. :)

Dodatek można pobrać stąd : https://greasyfork.org/scripts/1974-informator

Dodałem statystyki poszczególnych moderatorów i powodów zgłoszeń (obrazek niżej). Wszystko to dzięki @Wiceps'owi który podrzucił mi kawałek kodu 7 miesięcy temu (jest z komentarzu dodatku wymieniony). :)

Zmian względem poprzedniej wersji:

- zlikwidowałem opcjonalność prowadzenia statystyk domyślnie się zapisują, jeżeli ktoś nie chce ich prowadzić stworzyłem alternatywną wersje miniInformatora

- wcześniej liczyło prawidłowe, nieprawidłowe i oczekujące teraz lista jest bogatsza o rozpatrywane (żółty kwadrat), i zgłoszenia w konsultacji (nie miałem jak przetestować, ale jest ciemniejszy niebieski kwadracik do niego)

- jedyną opcją teraz są ikonki (wykresy), nie ma opcji tekstowej

- jest opcjonalne wyłącznie miniaturek znalezisk w panelu naruszeń (tak wygląda bez tej opcji tak z nią)

- z innych zmian dodatek wyświetla się teraz na górze karty ustawień, a nie na dole. Same zgłoszenia są naliczane do statystyk na bieżąco, a nie co tydzień.

Jeżeli wcześniej korzystaliście z Informatora to dane o średniej ilości zgłoszeń powinny przejść do tego dodatku.

Jest jeden błąd który trzeba naprawić, ale obecnie mam już dość grzebania, ogólnie to sprawdzałem na Firefoxie i Chromie - działa. :)

#dodatek #dodatki #informator
D.....n - Spamuję #moderacjacontent, bo od teraz w moim dodatku można moderować moder...

źródło: comment_ZKwboiuOXg0boapHdsWnayHFaRB3QkSM.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach