koneser_progresywnego_discopolo koneser_progresywnego_discopolo 16 godz. i 33 min temu via Wykop 6 + @Soothsayer: wyglada jak cos co 30 sekund temu walnąłem do kibla
koneser_progresywnego_discopolo koneser_progresywnego_discopolo 16 godz. i 32 min temu via Wykop 6 + klopska@Soothsayer: dobrze powiedziane
Soothsayer Soothsayer 16 godz. i 32 min temu via Wykop 5 + @koneser_progresywnego_discopolo: musisz się zbadać bo jeżeli twoje g---o tak wygląda to raczej masz spory problem
koneser_progresywnego_discopolo koneser_progresywnego_discopolo 16 godz. i 32 min temu via Wykop 4 + @vieniasn: ukradne tego kota chyb na avatar sb
Soothsayer Soothsayer 16 godz. i 31 min temu via Wykop 1 + @koneser_progresywnego_discopolo: złodziejowi jak weźmiesz to nie będzie kradzież
koneser_progresywnego_discopolo koneser_progresywnego_discopolo 16 godz. i 31 min temu via Wykop 1 + @Soothsayer: chyba ty ja mam nieskonczone perpetuum debile i myk scat do mordy o smaku klopskiej strawy
Hissis Hissis 16 godz. i 31 min temu via Wykop 2 + @Soothsayer: super podane i apetycznie wygląda przyjacielu, smacznego dla Ciebie z fartem
koneser_progresywnego_discopolo koneser_progresywnego_discopolo 16 godz. i 30 min temu via Wykop 1 + @Soothsayer: tobie bym nie zabral przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smarek37 Smarek37 16 godz. i 6 min temu via Wykop 1 + @Soothsayer: przed chwilą coś takiego sprzątałem po moim psie
Smarek37 Smarek37 15 godz. i 56 min temu via Wykop 0 + @Soothsayer: ale on to paszczowo oddał( ͡° ͜ʖ ͡°)
migotanie-komor migotanie-komor 15 godz. i 45 min temu via Wykop 0 + @Soothsayer: kupiłem kaszę tydzień temu, by zrobić super papryczki nadziewane poczucie winy tak bardzo
Soothsayer Soothsayer 15 godz. i 45 min temu via Wykop 0 + @Smarek37: zatem współczuję twojemu psa takiego właściciela co mu daje żarcie które on zaraz wyrzyguie
PanWojny PanWojny 15 godz. i 10 min temu via Wykop 0 + @Soothsayer: generalnie jej się nie przyglądam tak z bliska
Soothsayer Soothsayer 15 godz. i 8 min temu via Wykop 0 + @PanWojny: lepiej się przyrzyi bo jeżeli rzeczywiście tak wygląda to masz poważny problem i lepiej się zbadać
źródło: 1000004622
Pobierz@Soothsayer: dobrze powiedziane
źródło: 1000054757
Pobierzz fartem
( ͡° ͜ʖ ͡°)
poczucie winy tak bardzo