Wpis z mikrobloga

• 0
gdybym tylko rozumial te pompy to bylbym milionerem xD

@prostymysliciel: jeśli chodzi o typowe pump & dump to jest nagonka -> ludzie kupują -> jest popyt -> cena rośnie -> jak zrobi np x2 to wiele osób to zadowala więc sprzedają -> cena spada. Czyli musisz wystarczająco szybko wejść i wyleszczyć innych zanim oni wyleszczą Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja się liczyłem z tym, że
  • Odpowiedz
@NykipVaous: tylko właśnie, na spce była pompa na 150 procent. Czasami jest na 300, a czasami rosnie jeszcze wiecej. Później spadek, zawsze jest odbicie, tylko właśnie, kiedy? Mam jednego znajomego, który zarobił taki fajny hajs na gieldzie, że teraz siedzi na dywidendach i nie pracuje xD Tylko on na covidzie zarobił na mercatorze..
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
tylko właśnie, na spce była pompa na 150 procent. Czasami jest na 300, a czasami rosnie jeszcze wiecej. Później spadek, zawsze jest odbicie, tylko właśnie, kiedy? Mam jednego znajomego, który zarobił taki fajny hajs na gieldzie, że teraz siedzi na dywidendach i nie pracuje xD Tylko on na covidzie zarobił na mercatorze..

@prostymysliciel: Ja jeśli chodzi o zakup SPCE miałem kilka wymówek kupić, takie punkty mojej tezy:
1. Hype kosmiczny wraz z
  • Odpowiedz