Aktywne Wpisy

szcz33pan +2927
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +125
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: image
PobierzZ mojego doświadczenia wynika, że:
- siedzenie na nadgodzinach (bezpłatnych) nie gwarantuje awansu/podwyżki;
- wysoki poziom inteligencji nie powoduje automatycznie że szybciej będziesz się piąć;
- musisz użerać się z osobami które awansowany bo były pod ręką jak był wakat/są ładne lub przystojne/są lizydupami lub jakieś inne
@Chomik-Podlaska87: to NIGDY nie było prawdą. Korpo to struktura feudalna. W korpo pnie się ten co umie odgrywać teatrzyk, włazić w dupę i wyczuwać skąd wiatr wieje. Bez tego będziesz gnił w miejscu, dostawał te ochłapy 2% podwyżki po jakichś upokarzających yearly reviews i tylko ilość roboty będzie ci rosnąć bo skoro tak dobrze robi i się nie