@wfyokyga: i to pokazuje podstawowa roznice miedzy kotami a psami, pies by probowal zaganiac albo podporzadkowac sobie byka, kot od razu wiedzial, ze tu trzeba sie dogadac
@UczesanyPedryl: hmm no nie wiem, niektóre treści są dość skutecznie usuwane i cenzurowane na mediach społecznościowych. Na fejsie nie zobaczysz np. zoofili. Na X działają te komentarze kontekstowe pod postami zawierającymi kłamstwa czy manipulacje. Narzędzia się znajdą. Ty myślisz od razu o konsekwencjach prawnych, mi się wydaje, że już na poziomie zapostowania takich treści mogą być obostrzenia, zwłaszcza gdy będzie chodziło np. o wiadomości polityczne czy bezpieczeństwo.
@donfallo: różnica między psami a kotami jest taka ze pies posiada więcej uczuć. Wie np co to strach. Kot nie zna pojęcia strachu. Nie zna równiez pojęcia zła i kary.
@Dominik_sspam: nie rozumiesz cosie dzieje tam. Dodam ze psy to zwykle PSY xd rzucisz im kielbe I jest twoj. Nakrzyczysz I bedzie posluszny. Kot nie. Kot ma dume. Elo
źródło: temp_file3494970261846024885
PobierzSprawdził łapą, że krowa nagrzana od słońca to się położył. Normalne zachowanie kota.
@koniecswiatajestbliski: Jestem ciekawy jak to za 10 będzie wyglądać w Internecie
Pal licho w śmieszne pieski - najwyżej kilku debili się nabierze tak jak tutaj, ale AI może srogo namieszać w najpoważniejszych rzeczach.
Już teraz są
Kot nie zna pojęcia strachu. Nie zna równiez pojęcia zła i kary.