@Rickandmorty345: więc pteromagdyl ma jednak córkę i to w wieku Andrzeja? cholera, coś mi się tu nie spina ( ͡°͜ʖ͡°)
A tak na serio z tego co rozumiem - Andrzej chce wrócić do laski z którą był jakiś czas a ta nie chce bo się nasłuchała czegośtam od Magdy, z którą niby był w parze ale oboje tylko szukali okazji żeby się nawzajem wydymać
@Rickandmorty345: przecież już przy historii z moto moto było że z tą gym claudią jest coś nie halo. Dobrały się z Magdaszycą idealnie. Obie drama queen. Andrzejek święty nie jest, ale ja bym na niego po tej storce psów nie wieszała.
@szuwarek: Wynika z tego, że Klaudia po prostu zareagowała na gadanie Andrzeja.
Swoją drogą laska ma niezłe szczęście do facetów. Najpierw Motomoto (była z nim przed programem), a teraz Andrzej. Nie zdziwi mnie, jak oni się jeszcze znają.
Plus Andrzej od razu po powrocie chciał wrócić do byłej. Dosłownie jak Motomoto xDDD Ale na to już nikt nie patrzy xD
@qjavka: właśnie to czytam na innej grupie. Czyli jak kilka lat temu MotoMoto robił awanturę o łaskę na Instagramie i wyzywał swojego przyjaciela - to był Andrzej.
Dobry chłopak z Maszynisty. Dogłębnie się zaopiekował dziewczyną przyjaciela
@qjavka: pamiętam rozmowę panów przy basenie jak to Maszynista mówił "jakby dziewczyna była chwilowo na docięciu na jakieś zawody to ok, ale gdyby miała wyglądać tak cały czas to zdecydowanie nie". Tymczasem Klaudia xD
@Amikamamy: To odpowiedź do żartu że ta Klaudia w wiadomościach zarzekała się że powie tylko swojej mamie, a że Magda wie to był żart że Magda w takim razie musi być jej matką.
źródło: IMG_8441
Pobierz..
A tak na serio z tego co rozumiem - Andrzej chce wrócić do laski z którą był jakiś czas a ta nie chce bo się nasłuchała czegośtam od Magdy, z którą niby był w parze ale oboje tylko szukali okazji żeby się nawzajem wydymać
źródło: f14ebc06bf1e162e3b5eec834476cd481cda09136e7c1904e42d2d895085db13
PobierzAndrzejek święty nie jest, ale ja bym na niego po tej storce psów nie wieszała.
Swoją drogą laska ma niezłe szczęście do facetów. Najpierw Motomoto (była z nim przed programem), a teraz Andrzej. Nie zdziwi mnie, jak oni się jeszcze znają.
Plus Andrzej od razu po powrocie chciał wrócić do byłej. Dosłownie jak Motomoto xDDD Ale na to już nikt nie patrzy xD
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: 1000020450
PobierzDobry chłopak z Maszynisty. Dogłębnie się zaopiekował dziewczyną przyjaciela
źródło: 2026-05-21 15_24_04-Instagram — Mozilla Firefox
Pobierz@Dewasta: Że co .jak ? O czym ty mowisz bo nie załapałam ,jak Magda może być teściową Mot Moto ? to ona ma dzieciaka ?