Aktywne Wpisy

asdfghjkl +33

Tired_ +1
#tiredmode
Mam wrażenie że mam pluskwy w łóżku. Ostatnio się obudziłem z dziwnymi swędzącymi kropkami na nogach w okolicach kostek.
Nie wiem jak to jest możliwe. Dbam o czystość i regularnie wymieniam pościel. No chyba, że mimo czystości one tak czy siak mogą się pojawić?
Mam wrażenie że mam pluskwy w łóżku. Ostatnio się obudziłem z dziwnymi swędzącymi kropkami na nogach w okolicach kostek.
Nie wiem jak to jest możliwe. Dbam o czystość i regularnie wymieniam pościel. No chyba, że mimo czystości one tak czy siak mogą się pojawić?

Często się słyszało tekst "nie żeń się", ale człowiek nie wiedział o co chodzi dokładnie. Zawsze taki pozostawiony bez kontekstu.
Teraz lvl ~35, sam jestem żonaty, mam dzieci, określiłbym swój związek i życie rodzinne jako udane. Ale wokół widzę jak wielu moich dobrych przyjaciół z dzieciństwa przechodzi przez rozwody, nierzadko alienacje rodzicielską, z radosnych ziomków, teraz są to wraki człowieka.
Cieszę się bardzo, że powstały ruchy redpill czy blackpill, bo w końcu można się z jakiegoś źródła dowiedzieć jaka jest faktyczna natura kobiet. U mnie jest póki co w porządku w związku, ale czasem mam wrażenie, że jakby się skończyła dobra praca i zarobki, to zaczęłyby się problemy ¯_(ツ)/¯ Obym się mylił, ale widzę jak to jest, jednego kolegę żona zostawiła, bo wyszło że jest przewlekle chory i częściej odwiedzał lekarzy/szpitale, więc naturalnie żona musiała więcej czasu spędzać z sama z dziećmi. To jej nie pasowało i znalazła se innego xD W życiu nie widziałem takiej bezwzględności jak właśnie u płci przeciwnej, dlatego dopuszczam scenariusz że u mnie też może się coś posypać w zawiązku.
Oby mój związek przetrwał, ale jeśli nie, to już nie mam ochoty nigdy więcej wchodzić w żadną inną relację z kobietą. Za dużo widziałem.
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora._
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ciekawe... w tym roku już chyba minimum 3 facetów zabiło swoje żony czy ex żony i chyba w kazdyn razie było to z ich dziećmi w pokoju obok... jeszcze był typ w Ustce chyba co na rodzine żucił się z nożem i córke zabił
najlepszą ochroną przed tym co opisujesz jest branie kobiet wiele poniżej swojej ligi i to nie tylko pod względem wyglądu. problem zaczyna się wtedy gdy większość facetów ma tak niską wartość że nawet te w teorii poniżej ich ligii są na ich poziomie albo wyżej. wtedy właśnie wystarczy by wywaliła się jedna rzecz (choroba albo praca) i szala przechyla się w drugą