Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +86
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz

Jak odnaleźć sens życia w dorosłym życiu? Łapie się na tym że ten czas mija za szybko i na niczym właściwie. Praca+dojazdy i właściwie niewiele zostaje. Odgrzwanie obiadu, przygotowanie na kolejny dzień, obowiązki i jakieś "urozmacenia" typu przeglądanie wiadomości żeby być na bieżąco, może jakaś mała aktywnosć, książka o ile masz siłę albo po prostu scrollowanie internetu żeby odpocząć i wieczne czekanie "byle do weekendu" żeby "zaszaleć" (=zrobić po prostu coś na co byś nie miał czasu w tyogdniu). Czuje jak życie mi ucieka przez palce a z drugiej strony tak niewiele mogę. Dla wielu to dziwne bo przecież "tak wygląda dorosłe życie" i wbrew pozorom nie widzę w otoczeniu tak zrezygnowanych osób jak ja - stąd pytanie jak oni odnaleźli sens? Nigdy mnie nie jarało bycie trybikiem w maszynie 5x w tygodniu a potem w weekend możesz "wszystko", czyli mały ułamek wolności którą miałeś jako dziecko a i tak ogranicza cie czas, pieniądze i inne czynniki. To tak ma wyglądać życie?!
#doomer #antynatalizm #przegryw #feels #blackpill #filozofia #przegrywpo30tce #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: maxresdefault
PobierzJa lubię swoją pracę, pracuję z chaty. Jak nie mam weny to nie robię i c--j. Mam też wysoką etykę pracy (być może z powodu adhd, wiem brzmi kontr intuicyjnie ) czyli generalnie zależy mi tak wewnętrznie na tym co robię w robocie.
Przed home Office zawsze nadawałem priorytet
Tak wygląda. Chyba, że naprawdę ogarniasz, ale i tak kwestii pracy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Może niech tym celem będzie otworzenie własnego biznesu?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Z adhd jest ciężej mieć c-----a prace. Pewnie dlatego byłem job hopperem… (tak człowiek jak se zdiagnozuje adhd, u mnie po 30 to zaczyna rozumieć pewne rzeczy XD.)
Gdzie pracujesz?
Bo albo zmiana pracy albo leki na adhd. Albo to i to. Jak masz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny