Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +102
I przez takich głupich gówniaków ja jeżdżący przepisowo na hulajnodze mam problem...
W komentarzu bonus XD
https://miejskireporter.pl/powazny-wypadek-w-rembertowie-rozpedzony-18-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wbil-w-czolowo-w-osobowke/
#wykop #motoryzacja #polska #hulajnogaelektryczna #prawo #prawojazdy #samochody #niebieskiepaski
W komentarzu bonus XD
https://miejskireporter.pl/powazny-wypadek-w-rembertowie-rozpedzony-18-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wbil-w-czolowo-w-osobowke/
#wykop #motoryzacja #polska #hulajnogaelektryczna #prawo #prawojazdy #samochody #niebieskiepaski
źródło: 724287369_1632929115501298_5702732988134929883_n
Pobierz
14latnawykopie +622
źródło: 1000011815
Pobierz

Jak odnaleźć sens życia w dorosłym życiu? Łapie się na tym że ten czas mija za szybko i na niczym właściwie. Praca+dojazdy i właściwie niewiele zostaje. Odgrzwanie obiadu, przygotowanie na kolejny dzień, obowiązki i jakieś "urozmacenia" typu przeglądanie wiadomości żeby być na bieżąco, może jakaś mała aktywnosć, książka o ile masz siłę albo po prostu scrollowanie internetu żeby odpocząć i wieczne czekanie "byle do weekendu" żeby "zaszaleć" (=zrobić po prostu coś na co byś nie miał czasu w tyogdniu). Czuje jak życie mi ucieka przez palce a z drugiej strony tak niewiele mogę. Dla wielu to dziwne bo przecież "tak wygląda dorosłe życie" i wbrew pozorom nie widzę w otoczeniu tak zrezygnowanych osób jak ja - stąd pytanie jak oni odnaleźli sens? Nigdy mnie nie jarało bycie trybikiem w maszynie 5x w tygodniu a potem w weekend możesz "wszystko", czyli mały ułamek wolności którą miałeś jako dziecko a i tak ogranicza cie czas, pieniądze i inne czynniki. To tak ma wyglądać życie?!
#doomer #antynatalizm #przegryw #feels #blackpill #filozofia #przegrywpo30tce #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: maxresdefault
PobierzJa lubię swoją pracę, pracuję z chaty. Jak nie mam weny to nie robię i c--j. Mam też wysoką etykę pracy (być może z powodu adhd, wiem brzmi kontr intuicyjnie ) czyli generalnie zależy mi tak wewnętrznie na tym co robię w robocie.
Przed home Office zawsze nadawałem priorytet
Tak wygląda. Chyba, że naprawdę ogarniasz, ale i tak kwestii pracy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Może niech tym celem będzie otworzenie własnego biznesu?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Z adhd jest ciężej mieć c-----a prace. Pewnie dlatego byłem job hopperem… (tak człowiek jak se zdiagnozuje adhd, u mnie po 30 to zaczyna rozumieć pewne rzeczy XD.)
Gdzie pracujesz?
Bo albo zmiana pracy albo leki na adhd. Albo to i to. Jak masz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny