Aktywne Wpisy

straszny_cham +448
#samochodoza #konfitura #polskiedrogi
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz
klintoniusz +531
Jakieś 10 lat temu wkręciłem się mocno w bieganie. W pewnym momencie przedobrzyłem z treningami i zawodami, co skończyło się silnym bólem piszczeli i wizytą u konowała ortopedy. Oczywiście prywatną, bo terminów brak. Jaśniepan wziął 2 stówy za wizytę (wtedy to nie było mało) i nawet nie dotknął moich nóg. Popatrzył chwilę i zlecił USG Dopplera za kolejne kilkaset pln. Sugerowałem mu, że może trzeba zrobić RTG, bo to może być złamanie

źródło: image
PobierzCo do Sosnowca, to tabela jest przekłamana bo mieszkań 60m2+ jest bardzo mało, a ceny ofertowe zdecydowanie różnią się od transakcyjnych. W stosunku rok do roku nie ma praktycznie żadnej różnicy.
Katowice stają się naprawdę fajną opcją na mieszkanie. Jeszcze sensowny rynek pracy, już teraz najlepsze ratio średnia do m2...
@Cudi3: to i tak lepiej niż katowice xD
ale tak ogólnie patrząc to bez szału te spadki, część rośnie część spada zwłascza kraków robi mi :(
Weź pod uwagę że stopy spadają, ludzie są niecierpliwi i wiecznie z kredytem/dopłatami/korektami czekać nie będą. U nas ten rynek będzie względnie spokojny
@Cudi3: to juz nieaktualne
źródło: image
Pobierz