splinter96
319
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Famine
@splinter96

Jako osoba interesująca się historią mam ochotę napisać kilka słów na ten temat ale jednak odpuszczę sobie xD
111
Famine
@AdministratorDanychOsobowych

@Famine: niczym mityczne patrzenie się armii czerwonej na upadek powstania na wschodnim brzegu Wisły?

Błagam, nie poruszaj tematu PW. Już jestem uznawany za ruską onucę na tym portalu i nie chcę swojej sytuacji pogarszać xD
51
yahoomlody
@splinter96: wiadomo, angole bez polaków to by dawno już mówili po niemiecku, a francuziki to biała flaga hehe poland first to fajt
27
RandyBobandy
@splinter96 Przecenianie wpływu polski na historię świata to nasz sport narodowy xd
24
Famine
@Calodobowy

@Famine: odpowiadasz na mema
7
AdministratorDanychOsobowych
AdministratorDanychOsobowych
@Famine: niczym mityczne patrzenie się armii czerwonej na upadek powstania na wschodnim brzegu Wisły?
6
idomeneo
idomeneo
@Famine: mnie najbardziej triggeruje jak sobie pomyślę, że Anglia jeszcze kazała płacić Polsce za to że polacy latali na ich sprzęcie i bili wroga, mózg rozwalony
5
Mario7400
Mario7400
mnie najbardziej triggeruje jak sobie pomyślę, że Anglia jeszcze kazała płacić Polsce za to że polacy latali na ich sprzęcie i bili wroga, mózg rozwalony

@idomeneo: Gdyby brali udział w formacjach brytyjskich to nie musieliby płacić. Polski rząd chciał aby to były formacje polskie, to musieli przeznaczyć jakieś środki na ich zbudowanie. Z kredytu.
5
SkaczoncyPonikKolny
Jako osoba interesująca się historią mam ochotę napisać kilka słów na ten temat ale jednak odpuszczę sobie xD

@Famine: napisz
4
Calodobowy
@Famine: odpowiadasz na mema
3
pieknylowca
pieknylowca
@splinter96: w sumie z putinem możnaby podobnego mema zrobić w stylu: putin przyzywa ducha stalina i mówi mu że na froncie zachodnim ch*jowa sytuacja a ten mi mówi żeby wzmocnił front polakami i ukraincami i poprosił amerykanow o zwiększenie lend lease
3
Jurga09
@splinter96: hurrrr Polakom to drzwi od stodoły wystarczyły durrr
2
Famine
@MagicznaRuda

I nie mieliśmy najmniejszych szans w wojnie obronnej w 39.
2
ibleedforyou
@Famine: ja nie spozywam ale dziekuje<3
2
JestemFrenem
@Famine: Prosze napisać, a w dodatku kiedy iinnych mirków tez na grilla zabierzesz jak melkova odp wazne
1
Famine
@JestemFrenem

@Famine: Prosze napisać, a w dodatku kiedy iinnych mirków tez na grilla zabierzesz jak melkova odp wazne

Regularnie organizuje spotkania celem spożywania dobrych rzeczy
@Melkovva_ @Xeni323 @ibleedforyou
1
MagicznaRuda
@Famine:

Uwaga, niepopularna opinia.

Polska jako kraj i Polacy jako naród, oprócz kilku bardzo dobrze znanych, i ciekawych akcji, do wygrania 2 wojny światowej, włożyli bardzo niewiele.

Kluczowe do zwycięstwa były 3 kraje. USA, ZSRR I Wielka Brytania.
1