Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Czy american dream nadal istnieje? Mam na myśli czy nadal tam są super warunki jak masz pomysł czy zajawkę? Pamiętam czasy lat 00's gdzie dosyć często były historie że ktoś wrzucił głupi filmik na youtube, muzykę na myspace albo grał za darmo na ulicy a po kilku latach zrobili z niego gwiazdę. Kojarzę sporo takich historii że ktoś coś zaczął, miał pomysł, może talent, potem zaczął być bardziej popularny, ktoś ich wyhaczył i już zajęli się jego karierą. Oglądam na youtube np. jakiś Polaków którzy tam długo mieszkają i mówią że o wiele łatwiej prowadzić biznes. A więc jak to jest z tym? Nigdy nie byłem ale wydaje mi się że nadal to kraj możliwości i możesz jakieś głupie rzeczy robić albo hobbistycznie ale jak masz z tego np. widzów, content, marketing to łatwo się wybić i żyć z tego.
#usa #praca #emigracja #biznes #pieniadze #kapitalizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: maxresdefault
Pobierzźródło: photo
Pobierz