Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Panowie i panie, wierzycie w miłość?
Ja bym chciał wierzyć ale wiecie jak jest. Ogólnie to miłość CHYBA istnieje wtedy jak jesteś dzieciakiem bo wtedy idziesz ALL IN ze swoimi emocjami, bez tego cynizmu i pragmatyzmu dla dorosłych i jest to szczere, niewinne, dlatego też często bolesne. Ale z drugiej strony gdyby dorośli nie byli tak poturbowani przez życie to może by było to samo? Jakby tak zapomnieli o przeszłości, bez kalkulacji i na zasadzie tu i teraz to może wtedy faktycznie miłość istnieje?
#zwiazki #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Więc miłość jako abstrakcyjna siła nie istnieje. Jest tylko gen, który przetrwa tylko jak organizm przetrwa wystarczająco długo, aby się rozmnożyć. Żeby zwiększyć szansę na to musisz konformistycznie powielać idee, które są powielane przez innych z tego samego powodu. Jedną z nich jest metafizyczna wymiarowość miłości. G---o. Jest tylko tzipa s----a i NATURA
Komentarz usunięty przez autora
@Melancholia_: Najpierw zapytam o wagę licząc, że nie skłamiesz, by mieć anegdotyczny kontrargument. Potem zapytam czy się masturbujesz, a jak powiesz, że nie to Ci nie uwierzę.
Ogólnie to takie minimalne mniejszości jak Ci którzy nazywają siebie aseksualistami mają mały wpływ na kształtowanie takich konsteuktów społecznych jak miłość. Więc nie widzę związku pun intended
Według mnie ten koncept miłości ewoluował przez lata osobno od genów. Teraz jest takim zbiorem virtue signalingu, pseudonauki psycholoszek, zaszłosci z chrześcijaństwa i co tam sobie normiki kołpują i wmawiają dzieciom (blackpill to to nie jest)
Także należy patrzeć na problemy współczesnego świata orzez pryzmat genów jaskiniowca, ale nie tak, żeby przesłoniły wszystko i udawać, że już wszystko wiadomo.