@mirko_anonim: To nie do końca tak wygląda, mam wrażenie że ilość takich odważnych gierojów i ludzi co nie wiedzą co chcą robić, nie różni się z generacji na generacje. Jako przedstawiciel gen Z znam zarówno obrotnych ludzi co wiedzą, co chcą robić jak i tych co by tylko siedzieli w domu przeglądali tiktok lub grali w gry, bojąc się pójść do pracy
@mirko_anonim: Typowy błąd przeżywalności. To co widzisz to są jednostki którym się udało, które są odważniejsze. Nie widzisz za to całej szarej masy, które nie miała tego szczęścia, która wchodzi w dorosłość z takim samym kapitałem co Ty gdy byłeś młody, ale ceny mieszkań są jeszcze wyższe, płace nic lepsze, a perspektywy jeszcze gorsze, bo po raz pierwszy od dobry 100 lat wizja jest taka, że kolejne pokolenie będzie miało
magnetyczny-myśliciel-67: @czescmampytanie te Mariuszki to śmigają BMW M3 o którym stare chłopy mogą pomarzyć jak wypiją browara po drugiej zmianie w kołchozie @Worm91 ale szansa że im się uda jest wysoka. Byle laska teraz może odpalić OF albo snapa i zarabia na pokazywaniu stóp.
@mirko_anonim: Jest większa, ale nie wysoka. Onlyfans to też ten sam paradoks. Widzisz tylko tych, którym sie udało. Tylko 1% aktywnych użytkowników onlyfansa zarabia powyżej 1000$ miesięcznie. Mediana zarobków to jakieś niecałe 200$. (https://tuinwestuje.pl/onlyfans-zarobki-i-statystyki/). Nie, to nie jest tak, że dowolna kobieta może zacząć pokazywać stópki i zarobi gruby hajs. To przywilej dla nielicznych którym udało się wybić, czy to z powodu farta, czy z powodu bycia niezwykle atrakcyjnymi
@mirko_anonim: właśnie po tym poście i zdjęciu widać jak internet i media piorą nam głowę i myślisz że wszyscy nastolatkowie są właśnie tacy jak opisałaś. Mam 23llata i z mojej klasy szkoły średniej 90% dziś to nieudacznicy którzy szlają się po mieście, papieroski, ziółko a gdyby nie to że do wojska biorą teraz wszystko jak leci to by mieli bardzo ciężko. Kilka osob co poszło na studia z tego co
Ten wpis na wielu poziomach pokazuje, że masz percepcję na poziomie 13 latka, który totalnie nie rozumie podstaw czegokolwiek. Jeszcze jakby to jakiś stary boomer z poprzedniej epoki pisał, a tu młody gość...
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: brzmi jak opis swiata wielkich miast wojewodzkich
@Worm91 ale szansa że im się uda jest wysoka. Byle laska teraz może odpalić OF albo snapa i zarabia na pokazywaniu stóp.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
(https://tuinwestuje.pl/onlyfans-zarobki-i-statystyki/).
Nie, to nie jest tak, że dowolna kobieta może zacząć pokazywać stópki i zarobi gruby hajs. To przywilej dla nielicznych którym udało się wybić, czy to z powodu farta, czy z powodu bycia niezwykle atrakcyjnymi
Ten wpis na wielu poziomach pokazuje, że masz percepcję na poziomie 13 latka, który totalnie nie rozumie podstaw czegokolwiek. Jeszcze jakby to jakiś stary boomer z poprzedniej epoki pisał, a tu młody gość...