Wpis z mikrobloga

Teraz standard że małego dzieciaka zapisujesz na lekcje programowania, angielskiego czy pianina.

@mirko_anonim: brzmi jak opis swiata wielkich miast wojewodzkich
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To nie do końca tak wygląda, mam wrażenie że ilość takich odważnych gierojów i ludzi co nie wiedzą co chcą robić, nie różni się z generacji na generacje. Jako przedstawiciel gen Z znam zarówno obrotnych ludzi co wiedzą, co chcą robić jak i tych co by tylko siedzieli w domu przeglądali tiktok lub grali w gry, bojąc się pójść do pracy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Typowy błąd przeżywalności. To co widzisz to są jednostki którym się udało, które są odważniejsze. Nie widzisz za to całej szarej masy, które nie miała tego szczęścia, która wchodzi w dorosłość z takim samym kapitałem co Ty gdy byłeś młody, ale ceny mieszkań są jeszcze wyższe, płace nic lepsze, a perspektywy jeszcze gorsze, bo po raz pierwszy od dobry 100 lat wizja jest taka, że kolejne pokolenie będzie miało
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
magnetyczny-myśliciel-67: @czescmampytanie te Mariuszki to śmigają BMW M3 o którym stare chłopy mogą pomarzyć jak wypiją browara po drugiej zmianie w kołchozie
@Worm91 ale szansa że im się uda jest wysoka. Byle laska teraz może odpalić OF albo snapa i zarabia na pokazywaniu stóp.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jest większa, ale nie wysoka. Onlyfans to też ten sam paradoks. Widzisz tylko tych, którym sie udało. Tylko 1% aktywnych użytkowników onlyfansa zarabia powyżej 1000$ miesięcznie. Mediana zarobków to jakieś niecałe 200$.
(https://tuinwestuje.pl/onlyfans-zarobki-i-statystyki/).
Nie, to nie jest tak, że dowolna kobieta może zacząć pokazywać stópki i zarobi gruby hajs. To przywilej dla nielicznych którym udało się wybić, czy to z powodu farta, czy z powodu bycia niezwykle atrakcyjnymi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: właśnie po tym poście i zdjęciu widać jak internet i media piorą nam głowę i myślisz że wszyscy nastolatkowie są właśnie tacy jak opisałaś. Mam 23llata i z mojej klasy szkoły średniej 90% dziś to nieudacznicy którzy szlają się po mieście, papieroski, ziółko a gdyby nie to że do wojska biorą teraz wszystko jak leci to by mieli bardzo ciężko. Kilka osob co poszło na studia z tego co
  • Odpowiedz
Ja mając prawie 30 lat

Ten wpis na wielu poziomach pokazuje, że masz percepcję na poziomie 13 latka, który totalnie nie rozumie podstaw czegokolwiek. Jeszcze jakby to jakiś stary boomer z poprzedniej epoki pisał, a tu młody gość...
  • Odpowiedz