✨️ Krytyka Kiszczaka w kontekście rozwoju gryⒾ Proszę was nie piszmy że Kiszczak robi jakąś grę.
Podczas swoich aktualizacji wielokrotnie dał nam do zrozumienia że jego wkład w grę bardziej przypomina wkład dziecka trzymającego śrubkę przy naprawie samochodu.
Nie ma wpływu na rozwiązania technologiczne - nie wie pewnie jakie nawet są zastosowane i nie zna ich plusów i minusów, nie walczy z problemami, nie projektuje mechanik (świadczy o tym to ze cos aktualizacja wyglądają one całkiem inaczej więc podejrzewam że informatyk robi jak mu wygodnie a Kiszczak sie dostosowywuje), nie odpowiada za warstwe wizualna, nie odpowiada za zarządzanie zespołem, nawet nie napisał linijki kodu.
Sam nie wie w jakim stanie jest gra, pewnie wszystko co wie o stanie gry to te same screenshooty z kodu html co pokazuje nam XD
Jego studenciak co miał za to odpowiadać juz dawno sie znudził projektem i karmii go wymówkami a Kiszczak to łyka.
Dla porównania wrzucam devlog od producenta Megabonk. Zobaczcie o ilu tematach on tu opowiada. Jak walczy z optymalizacją. Kiszczak nigdy nie będzie nawet blisko wiedzy jaką prezentuje ziomek od megaponk. On może pogadać do kamerki i nie rozumiem dlaczego panuje narracja że to jego gra i on and nią pracuje. Mam nadzieje że cokolwiek zapłacił w związku z tą grą bo to faktycznie będzie realny pozytywny wpływ na postawanie tej gry.
Proszę was nie piszmy że Kiszczak robi jakąś grę.
Podczas swoich aktualizacji wielokrotnie dał nam do zrozumienia że jego wkład w grę bardziej przypomina wkład dziecka trzymającego śrubkę przy naprawie samochodu.
Nie ma wpływu na rozwiązania technologiczne - nie wie pewnie jakie nawet są zastosowane i nie zna ich plusów i minusów, nie walczy z problemami, nie projektuje mechanik (świadczy o tym to ze cos aktualizacja wyglądają one całkiem inaczej więc podejrzewam że informatyk robi jak mu wygodnie a Kiszczak sie dostosowywuje), nie odpowiada za warstwe wizualna, nie odpowiada za zarządzanie zespołem, nawet nie napisał linijki kodu.
Sam nie wie w jakim stanie jest gra, pewnie wszystko co wie o stanie gry to te same screenshooty z kodu html co pokazuje nam XD
Jego studenciak co miał za to odpowiadać juz dawno sie znudził projektem i karmii go wymówkami a Kiszczak to łyka.
Dla porównania wrzucam devlog od producenta Megabonk. Zobaczcie o ilu tematach on tu opowiada. Jak walczy z optymalizacją.
Kiszczak nigdy nie będzie nawet blisko wiedzy jaką prezentuje ziomek od megaponk. On może pogadać do kamerki i nie rozumiem dlaczego panuje narracja że to jego gra i on and nią pracuje. Mam nadzieje że cokolwiek zapłacił w związku z tą grą bo to faktycznie będzie realny pozytywny wpływ na postawanie tej gry.
https://www.youtube.com/watch?v=gnxnmw5ryhg
PS: pisze z anonima bo amma bana na koncie.
#kiszak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: dodałem kropkę i w sumie nic więcej nie trzeba pisać