Aktywne Wpisy

thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.
#igrzyskabebzonow v8, 4 tydzien za nami
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
źródło: tygodnik 1.2026
Pobierz

@mirko_anonim: na początku trochę musi udawać, dostosowywać się, starać się nie zniechęcać do siebie
a potem jak już połknąłeś haczyk to masz wytrzasnąć ten telefon tu i teraz, a na wyjazd zabrać księżniczkę kiedy jej pasuje a nie tobie
Niektórzy mówią że kobieta to najstarsza nastolatka w rodzinie.
@tad3usz: true- jest taki budujacy się przez feministyczne grupy infantylizm. Stare, dorosłe kobiety lat 21, ostrzegają stare lampucery by uważały na 'drapieżników' lat 30+ xd albo, ze takiej jeszcze mózg dojrzewa xd
żeby to naprawić musiałaby się chyba mocno zaprzeć i poświecić jakiś czas
Ok 0ski
Wiem że wielu mężczyzn jest w patologii, ale reszta chyba intelektualnie jest wyżej i sam mam teraz takie przemyślenia.
Przepraszam panie Korwin.
Ale czasami baba dozna tego co facet ma codziennie i potem płaku płaku.
Tak jak z tą feministka lesbijka co chciała udowodnić ze faceci maja lepiej i łatwiej. Przebierała sie za faceta , udawała faceta i dostaal depresji w zwiazku z tym jak faceci sa traktowani przez społeczeństwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ale tak serio to nie było widać czy nie sprawdzałeś?
Z takim mindsetem to jaka ona ma pracę